Länken till er som anmält er till vårt digitala årsmöte skickas ut mellan 11.00-12.00 söndag 28 mars. Mötet startar kl. 16.00.

Har du problem med att logga in hittar du mer information och support här http://www.easymeet.se/support/

Malmö Ridklubbs årsmöte för verksamhetsåret 2020 arrangeras den 28 mars med start klockan 16.00
Mötet hålls digitalt via tjänsten Easymeet. Vill du deltaga på årsmötet ber vi dig att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Tänk på att anmäla dig med den e-postadress du har registrerad i vårt kundsystem (Hippocrates).

Innan mötet kommer en separat möteslänk att skickas ut till er som anmält er. Samtliga årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga här för nedladdning från den 21 mars. Handlingarna finns också tillgängliga på kansliet.

• Dagordning årsmöte 2020

• Valberdnings förslag

• Presentation av nominerade till styrelsen

• Inlämnade motioner
Styrelsens förslag avseende inlämnade motion är att den skall tillstyrkas av årsmötet.

• Årsredovisning Malmö Ridklubb 2020

• Revisionsberättelse – Malmö Ridklubb 2020

Varmt välkommen till årsmötet!

Malmö Ridklubb

Jag vill anmäla mig till Malmö Ridklubbs årsmöte för verksamhetsåret 2020 den 28 mars kl. 16.00

Den digitala anmälan till årsmötet 2020 är nu stängd. De medlemmar som vill anmäla sig kan göra en ”sista-minuten-anmälan” via telefon till 070-247 23 00 (ordf. Karsten Erichs)