Vi startar nu nya ”Förberedande kurser för nybörjare” grupper för barnen som har fyllt 5 år eller uppåt. Barnen får bl.a lära sig att borsta, pyssla, sadla, tränsa och prova på att rida. Det måste finnas en förälder, vuxen eller anhörig som är med och kan hjälpa till samt leda hästarna vid ridning. Ridhjälm och väst finns att låna, och bra att tänka på är att barnen har oömma kläder och en sko med klack. Man binder upp sig på fyra gånger. Kostnad 850kr (inkl. medlemskap om man inte redan är medlem).

Upplägget för kursen:

Tillfälle 1-2 Man får lära sig hantera och göra iordning hästen. (Ingen ridning)
Tillfälle 3- 4 Ridning
Gå gärna in på vår hemsida www.malmoridklubb.se för mer information om våra hästar, lektioner och nyheter

Pris: 850kr (priset inkluderar medlemskap för junior). I priset ingår deltagande för ett barn och en förälder.
Instruktör: Amanda och Natalie
Kurstillfällen: 15/11-6/12
Klockan: 15.00-16.00
Anmälan och frågor: via mail till christine.henriksson@malmoridklubb.se