Vårt allsvenska lag i dressyr besökte i helgen Staffanstorp. Dressyrlaget kämpade på väl och representerade Malmö Ridklubb med bravur. Grattis Vera Ericson, Matilda Sandström, Johanna Stjärnqvist och Olivia Nathhorst till fina insatser.

På hemmaplan har vi haft Seniorcupen på besök och vid dessa tävlingarna lyckades både Jessica Landby och Johanna Stjärnqvist rida felfria rundor i 80 cm. Extra stort grattis till vår ryttare Marie Bäckerud som vann 90 cm och som inte nöjde sig med det utan också blev 2:a i 1 meter. Stort Grattis Marie väl kämpat 🙂

Malmö Ridklubb hade också representanter på plats nere i Trelleborg under söndagen där Filippa Erichs och Melanie Glennmo både red felfria rundor. Filippa Erichs knep därmed en plats i Malmö Ridklubbs allsvenska lag för Ponny som ger sig ut nästa helg och tävlar i Ystad.

– Vi är väldigt glada för alla våra tävlingsryttare som är ute och representerar vår fina klubb. Verksamhetsledningen och våra instruktörer är väldigt stolta över att vi har allsvenska lag i både hoppning och dressyr för ponny och storhäst. Inför nästa säsong skall vi kanske också försöka dra ihop ett seniorlag, berättar Sonny Elfvin, verksamhetschef på Malmö Ridklubb.