*UPPDATERING*

För att vi skall kunna planera våra ridgrupper inför höstterminen är det viktigt att ni meddelar ridskolan om ni vill fortsätta rida eller inte. Många har redan fyllt i och lämnat in det informationsblad/blankett ni erhållit när ni anmält er vid stallkontoret eller på annat sätt lämnat besked. Men vi saknar fortfarande besked från många av våra elever om ni vill fortsätta rida på MR under höstterminen. VI har lång kö och för att inte riskera att förlora platsen uppskattar vi om ni meddelar oss. Enklast är om ni gör så här:

• Skicka ett mail till lisa.svensson@malmoridklubb.se med NAMN och DAG/TID när ni rider och meddela om ni vill fortsätta eller inte.

• Lämna in informationsblad/blankett. Det går också bra att fylla i ett informationsblad/blankett och lämna på Stallkontoret/kansliet. informationsblad/blankett erhåller ni på stallkontoret.

• Lämna besked till er Instruktör.

Vi räknar med att inom de närmsta veckorna ha grupperna klara för inför hösterminen. Ni som rider i hoppgrupp och inte ännu fått besked om höstterminen kan räkna med att få detta senast under v-25-26. Har ni erhållit faktura från oss innebär det att att ni har erhållit plats i den grupp fakturan avser. Är det något som inte stämmer överens med era önskemål är ni välkomna att kontakta oss Lisa Svensson för att hitta en lösning. För er som rider flera gånger i veckan och endast erhållit bekräftelse/faktura för en av era ridtider. Vi skickar ut fakturorna efterhand som grupperna blir klara och bekräftelse/faktura för era övriga tider kommer att skickas ut till er efterhand som grupperna blir klara.

Det är naturligtvis så att det blir extra många frågor när man gör så här pass stora ändringar i schemat som vi nu genomför inför höstterminen. Vi full förståelse för att detta kan innebära förändringar för många men vi jobbar aktivt för att hitta lösningar som skall passsa alla våra kunder. Har ni några funderingar eller frågor kring er ridtid, ev. ändringar, faktura etc kontakta Lisa Svensson på tel 0705-86 57 77 eller via mail till lisa.svensson@malmoridklubb.se

Malmö Ridklubb genomför en del schemaändringar i lektionsprogrammet inför höstterminen 2018. Detta kommer bl.a. att innebära att en del grupper kommer att få en ny ridtid/-dag och andra grupper kommer att att försvinna från schemat. Vi kommer bl.a. under höstterminen dra ner på antalet rena hoppgrupper både för ponny och storhäst. Vi kommer att starta en hoppgrupp för storhäst och en hoppgrupp för ponny. Vi kommer också att erbjuda våra medlemmar en hoppinriktad grupp, en för ponny och en för storhäst. Detta kommer att innebära att vi får ett jämnare och bättre arbetsschema för hästarna och verksamheten som helhet.

Alla som rider skall när dom anmäler sig på stallkontoret vid ridning erhålla ett informationsblad som vi gärna ser att ni fyller i och lämnar in på stallkontoret. Där fyller ni i era önskemål inför nästa termin. Passa då också på att uppdatera era adressuppgifter och e-postadress.

En ridgrupp innehåller max 10 elever om det inte är en specialgrupp då är det max 8 elever. Priskorrigeringar kommer att ske i specialgrupper eller där eleverna själva väljer att rida 8 st/grupp dessutom kommer rabatterna att försvinna. Under höstterminen kommer vi inte heller att genomföra några Teoriveckor. Vecka 44 har vi ingen ordinarie ridning utan vi planerar in andra aktiviteter.

Alla elever som rider hos oss måste vara medlemmar i Malmö Ridklubb. Som medlem ingår det en försäkring i medlemsavgiften. Är du inte medlem får du inte rida.