Startlistan är publicerad, Länk till startlistan

Välkommen till klubbmästerskap i dressyr.
Vi ska utse fem klubbmästare.

Para-ryttare
Lektionsponny
Privatponny
Lektionshäst
Privathäst

För att en klubbmästare ska kunna utses krävs minst två startande i klassen

Länk till anmälan i TDB

Glöm inte prata med din instruktör innan du anmäler dig. Alla anmäler och betalar via TDB. Tävlingen öppnar för anmälan måndagen den 1 november kl 18.00, ordinarie anmälningstid utgår den 23 november kl 18.00.

Man behöver INTE grönt kort och varken häst eller ryttare behöver licens för att anmäla sig till en klubbtävling via TDB

Du behöver ett konto i TDB, men har du inget är det bara att öppna ett följ instruktionen för ”Jag vill bli medlem”. Länk till instruktion för att lägga upp konto mm i TDB

Du måste ha Grönt eller Lila kort för att starta KM-klass.

LEKTIONSRYTTARE

• Lektionsryttare anmäler sig i TDB, skriv i meddelande till arrangör, önskemål om häst (gärna tre st)
  • Hästar fördelas 26 november , fördelning anslås i stallet.
  • Glöm inte anmäla hästhyra. Både anmälningsavgift och hästhyra betalas via TDB
  • Lektionsryttare måste rida lektion på Malmö Ridklubb 2021 för att få starta i KM.
  • Klass 2 och 6 är för de ryttare som inte startar KM. Ryttare i KM har förtur på häst/ponny.

PRIVATRYTTARE inkl sponsor häst

Sponsorhäst som tävlas av ägare eller eller dess familj tävlar som privathäst

• Privatryttare får starta mer än en häst/ponny. Vid anmälan skall anges vilken häst/ponny man avser tävla om KM titeln med. Samma ryttare kan tävla om KM titel på både häst och ponny.
  • KM för privat häst går på den nivå du brukar tävla. Ange i meddelande till arrangör vilket program du ska rida, (det får inte vara ett lägre program än du under de 24 senaste månaderna fått 62 % eller högre på 1* eller högre tävling), högst procent vinner.
  • Du får inte rida samma program i förklass och KM.

ALLMÄNT

• Anmälan via TDB
  • Ordinarie anmälningstiden utgår den 23 november, efteranmälan i mån av plats till 4 december.
  • Anmälan är bindande efter 26 november, anmälningsavgift återbetalas endast mot läkarintyg
  • Avanmälan skall göras senast fredagen den 3 december kl.18.00 Via e-post dressyr.malmoridklubb@gmail.com och i TDB.
  • Servering finns på tävlingsplatsen.
  • Tävlingen hålls i Arenan.
  • Förfrågningar gällande tävlingen: telefon 070-585 32 70 eller via e-post dressyr.malmoridklubb@gmail.com
  • Alla skall funktionera, tävlingsledaren gör upp funktionärslistor. Banbyggnad prel lördag kl 10.00

Länk till funktionärslista och information om funktionärsuppdrag

Tävlingen är öppen för alla medlemmar men för att kunna bli Klubbmästare måste du tävla för Malmö Ridklubb.

Domare Carina Bondesson

Anmälningsavg 150:- samtliga klasser, efteranmälningsavgift 50:-

Hästhyra en klass 200:-

TÄVLINGSKLASSER