Varmt välkomna till Jul på Malmö Ridklubb söndag 15 december

För tredje året i rad hälsar Malmö Ridklubbs Ungdomssektion er alla varmt välkomna till Jul på Malmö Ridklubb, som kommer att arrangeras söndagen den 15 december. Dagen börjar kl.13.00 och den kommer att bjuda på ett flertal spännande programpunkter! MRU:s Julmarknad, MRU:s Ponnyridning, kafeterian är öppen, MRU:s årliga Luciashow Vi hälsar er alla välkomna till denna eftermiddag under 3:e advent. MR-medlemmar, familj, vänner, släktingar och nyfikna besökare med flera.  Alla intäkter från dagen kommer oavkortat gå till kommande aktiviteter som MRU kommer att genomföra under 2020 samt inköp av en ny MRU-ponny som vi vill sponsra till ridskoleverksamheten.

Följ oss på vår Instagram @mru2019 för mer information om dagens innehåll och om fler spännande aktiviteter på Malmö Ridklubb! Varmt välkomna

Program Jul- och Luciashow 15 decemberg  2019:

MRU:s Ponnyridning kl.13.00-14.30

MRU bjuder in alla barn och ungdomar till sin eftertraktade ponnyridning. Rid några varv i ridhuset, träffa hästarna och få mer info om Malmö Ridklubbs verksamhet för nybörjarelever. 30 SEK/varv.

MRU:s Julmarknad från kl.13.00

I Logen kommer ni att få möjligheten att träffa ett flertal utställare som kommer och besöker oss under Jul på Malmö Ridklubb. Här kommer ni kunna få mer information om deras produkter och tjänster, samt fynda julklappar till era nära och kära. Är du intresserad av att ställa ut på MRU:s Julmarknad? Kontakta oss via mru@malmoridklubb.se för att få mer info om vår julmarknad..

Kafeterian är öppen från kl.13.00

Kom in i värmen i Malmö Ridklubbs nyrenoverade kafeteria och avnjut er julfika. Här bjuder vi på varm och kall dryck, toast, korv med bröd och massvis med andra godsaker. Vi kommer även ha försäljning av varm dryck uppe på läktaren under MRU:s Luciashow och övrig julfika i ridhuset under pausen.

Lotteri

Under dagen kommer vi att sälja lotter. Ta chansen att vinna fina priser av högt värde. Alla intäkter går antingen till en kommande MRU-ponny eller till kommande aktiviteter i MRU. Köp en, två eller tre lotter vettja.

Biljettförsäljning till MRU:s Luciashow 2019

Biljettförsäljningen till årets upplaga av MRU:s Luciashow görs i kafeterian mellan kl.13.00-14.30 och i entrén (Manegen) mellan kl.14.30-15.00. Betalning genomförs via Swish eller kontant. OBS!! Endast biljettförsäljning samma dag, så kom i tid för att säkra dina biljetter till årets show.

Inträde:  Barn 0-4 år  Gratis,   Ungdom 5-16 år  20SEK,   Vuxen från 16år  50SEK

Träffa MRU:s Jultomte

I pausen av MRU:s Luciashow kommer MRU:s Jultomte på besök för att önska alla besökare en riktigt god jul och ett gott nytt år!

MRU:s Luciashow 2019 kl.15.00

Äntligen är det dags för Malmö Ridklubbs Ungdomssektions största arrangemang som vi arrangerar årligen på Malmö Ridklubb. MRU:s Luciashow 2019. Showen börjar kl.15.00. Temat för årets show är ”Ta det med en nypa salt – en komedi”. Med detta valda temat vill vi dels skapa julstämning bland publiken, men också satsa mer på show-delen i år. Vi lovar er att igenkännings-faktorn kommer finnas där! Även i år kommer det komma ett flertal inbjudna gäster och vi hoppas även på att kunna erbjuda Live-musik under showen. Håll utkik på MRU:s Instagram för mer info om MRU:s Luciashow och få reda på vilka de inbjudna gästerna är.   Syftet med MRU:s Luciashow är att lyfta fram barn och ungdomars kreativitet och fantasi, lyfta fram det stora ideella engagemanget som finns i MRU och på Malmö Ridklubb, samt visa bredden inom verksamheten och ridsporten. Följ med på en spännande resa genom hela showen tillsammans med oss i MRU!