Varmt välkomna till Jul på Malmö Ridklubb söndag 16/12

För andra året i rad hälsar Malmö Ridklubbs Ungdomssektion er alla varmt välkomna till Jul på Malmö Ridklubb, som kommer att arrangeras på Malmö Ridklubb söndagen den 16 december. Dagen börjar kl.13.00 och den kommer att bjuda på ett flertal spännande programpunkter! Vi hälsar er alla välkomna till denna eftermiddag under 3:e advent. MR-medlemmar, familj, vänner, släktingar och nyfikna besökare med flera.  Alla intäkter från dagen kommer oavkortat gå till inköpet av en ny MRU-ponny som vi vill sponsra ridskoleverksamheten med och till kommande aktiviteter som MRU kommer att genomföra under 2019.

Allt från MRU:s Julmarknad, MRU:s Ponnyridning, kafeterian är öppen, MRU:s årliga Luciashow och så mycket mer! Vi hälsar er alla välkomna till denna eftermiddag under 3:e advent. MR-medlemmar, familj, vänner, släktingar och nyfikna besökare med flera.

Följ oss på vår Instagram @mru2018 för mer information om dagens innehåll och om fler spännande aktiviteter på Malmö Ridklubb!

Varmt välkomna!

Malmö Ridklubbs Ungdomssektion 2018

PROGRAM 2018

MRU:s Ponnyridning kl.13.00-14.30

MRU bjuder in alla barn och ungdomar till sin eftertraktade ponnyridning i Logen. Rid några varv, träffa hästarna och få mer info om Malmö Ridklubbs verksamhet för nybörjarelever. 30 SEK/varv. Betalning genomförs via Swish eller kontant.

MRU:s Julmarknad från kl.13.00

I Logen kommer ni att få möjligheten att träffa ett flertal utställare som kommer och besöker oss under Jul på Malmö Ridklubb. Här kommer ni kunna få mer information om deras produkter och tjänster, samt fynda julklappar till era nära och kära. Betalning via Swish eller kontant.

PS. Är du intresserad av att ställa ut på MRU:s Julmarknad? Ni har ert bord från 12.30 till senast 18.00. Kastnad 100 SEK/bord. Kontakta oss via mru@malmoridklubb.se eller Cindy på telefon 0738-167031för att få mer info om programpunkten.

Kafeterian är öppen från kl.13.00

Kom in i värmen i Malmö Ridklubbs kafeteria och avnjut er julfika. Här bjuder vi på varm och kall dryck, toast och massvis med godsaker. Vi kommer även ha försäljning av varm dryck uppe på läktaren under MRU:s Luciashow och övrig julfika i ridhuset under pausen. Betalning via Swish eller kontant.

Lotteri

Under dagen kommer vi att sälja lotter. Ta chansen att vinna fina priser av högt värde. Alla intäkter går antingen till en kommande MRU-ponny eller till kommande aktiviteter i MRU. Köp en, två eller tre lotter vettja.

Biljettförsäljning till MRU:s Luciashow 2018

Biljettförsäljningen till årets upplaga av MRU:s Luciashow görs i kafeterian mellan kl.13.00-14.30 och i entrén (Manegen) mellan kl.14.30-15.00. Betalning genomförs via Swish eller kontant. OBS!! Endast biljettförsäljning samma dag, så kom i tid för att säkra dina biljetter till årets show.

Inträde:  Barn 0-4 år  Gratis,   Ungdom 5-15 år  30SEK,   Vuxen från 16år  60SEK

Träffa MRU:s Jultomte

I pausen av MRU:s Luciashow kommer MRU:s Jultomte på besök för att önska alla besökare en riktigt god jul & ett gott nytt år!

MRU:s Luciashow 2018 kl.15.00

Äntligen är det dags för en av Malmö Ridklubbs Ungdomssektions största arrangemang som vi arrangerar varje år på Malmö Ridklubb. MRU:s Luciashow 2018. Showen börjar kl.15.00. Temat för årets show är ”Året Runt”. Med detta valda temat vill vi dels skapa julstämning bland publiken, men också göra ett anspråk om att lyfta fram olika händelser under det gångna året, samt ge en tillbakablick till minnesvärda tider för den äldre publiken. Syftet med MRU:s Luciashow är att lyfta fram barn och ungdomars kreativitet och fantasi, lyfta fram det stora ideella engagemanget i vår förening, samt visa bredden inom verksamheten och ridsporten. Följ med på en spännande resa genom hela showen tillsammans med oss i MRU!