Vill du arbeta som ridinstruktör i en av Sveriges mest expansiva regioner?

Brinner du för hästsporten och tycker det är roligt att utveckla ungdomar och vuxna i deras ridkunskaper? Är du ambitiös och engagerad och intresserad av att tillsammans med våra elever utveckla och vara en drivande kraft för att ta vår ridskoleverksamhet in i framtiden?

Malmö Ridklubb är en av Sveriges mest centrala ridanläggningar. Vi ligger 5 min från Öresundsbron granne med Malmös nyaste stadsdel Hyllie som som innehåller ett av europas modernaste köpcenter ”Emporia” och Malmös största sport- och evenemangsarena ”Malmö Arena”. Trots sin centrala placering erbjuder anläggningen som är över 4 hektar stor, tre ridhus, 2 utepaddockar, många stora hagar, 65 boxplatser och tillgång till många och långa ridvägar utanför anläggningen. Vi har i dagsläget över 570 uppsittningar varje vecka. Föreningen består av 870 medlemmar. Förutom ridskoleverksamheten så arrangerar Malmö Ridklubb många Dressyr- och hopptävlingar, Vår barn- och ungdomsverksamhet ökar för varje år. Vår ridskoleverksamhet går bra och vi har kö till vår ridskola. Vi kommer därför under hösten att bredda vår verksamhet och starta upp ett stort antal nya ridgrupper och är därför i behov av fler ridlärare.

Du är utbildad hippolog eller har Level 1 eller Level 2 utbildning. Vi söker dig som är ambitiös och engagerad. Du har gott ordningssinne och har lätt att samarbeta med andra. Du har en social inställning till ditt arbete samt en god pedagogiskt förmåga. Vi söker dig som inte är rädd att arbete med både nybörjare och mer avancerade nivåer inom dom olika diciplinerna inom ridsporten. Frågor kring tjänsten besvaras av Malmö Ridklubbs verksamhetschef Sonny Elfvin. Tillträde sommaren/hösten 2021.

Välkommen med din ansökan till:

Sonny Elfvin
Verksamhetschef Malmö Ridklubb
sonny@malmoridklubb.se

Malmö Ridklubb ligger på ett av Malmö Stads bästa lägen med närhet till både storstad och lugna stora grönområden.

Vår anläggning ägs av Malmö stad och hela anläggningen har nyligen genomgått en totalrenovering.

Vi fyllde 100 år 2020 och har många härliga evenemang inplanerade för att fira 🙂