Måndagen den 12:e augusti startar höstterminen på Malmö Ridklubb. Vi hälsar alla gamla och nya elever välkomna till en spännande hösttermin. Vi har många nyheter inför denna terminen. Vi har fått en hel del nya hästar på anläggningen och fler är på väg in. Vi har också gått igenom underlagen i samtliga ridhus inför terminsstarten. Vi har utökat vår personalstyrka med ett antal nya stallvärdar och instruktörer. Har du som elev någon fråga eller fundering när ni är på plats och skall rida lektion tveka inte att fråga någon av våra stallvärdar eller instruktörer om du har någon fråga eller behöver hjälp på plats i stallet.

Saknar du bekräftelse på plats i din ridgrupp? Har du inte fått fakturan?  Vill du byta grupp? eller har du någon annan fråga inför terminsstarten är du välkommen att kontakta kansliet som har utökade telefontider nu inför terminsstarten. Ring oss så hjälper vi dig. Kansliet har from 12/8 telefontid måndag-fredag 11.00-13.00. Telefon 040-134900

Varmt välkomna till höstterminen på Malmö Ridklubb