Malmö Ridklubb bjuder in alla sina ryttarvänner ner till Ribersborg på nationaldagen den 6 juni för att hoppa på vår öppna bana. Banan består av 8 hinder inkl. vattenmatta. Detta kan vara en bra träning för alla er som skall ner och rida under Ribersborgshoppningarna senare i veckan.

Föranmälan krävs av er som vill kommer ner och hoppa för underlätta vår planering. Fyll i formuläret nedan där ni också kryssar i önskemål om tid. Det är möjligt att kryssa i flera tider. Vi uppdaterar kontinuerligt efterhand som vi får in tiderna. Vi räknar med ca. 4 startande ekipage per timme. Alla höjningar och sänkningar sker av ekipagen själva. Banskiss kommer att läggas upp här på sidan innom kort. Det kommer att finnas personal på plats.

Alla ekipage ansvarar själva för sin och hästens säkerhet på plats. Parkering är tillåten i direkt anslutning till banan. Karta kommer inom kort här. Kontakta gärna oss om ni har några frågor. Malmö Ridklubbs öppna bana på Ribersborg arrangeras av Malmö Ridklubbs Ungdomssektion. Varmt välkomna 🙂

Vi har begränsat antal platser under dagen!

Kostnad: 100 kronor per ekipage. (Tävlingsryttare för Malmö Ridklubb betalar inget.)
Tid: Banan är öppen från 08.00-19.00.
Frågor: besvaras av gustaf@informationsbolaget.se eller mobil 0708-334363

Varmt välkomna!

Det är möjligt att välja flera tider. Komplettera gärna under övrigt om ni har några speciella önskemål.