Välkommen till årets första Pay & Jump på Malmö Ridklubb. Vi hälsar alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Tävlingen hålls inomhus 68×26 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker utomhus i vår Paddock 60×40 m (grus MakHippo) och framhoppning i vårt ridhus Manegen 48×26 m (grus MakHippo). Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Startavgiften är 100 kr/start och betalas via TDB. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för er som är sugna kaffe och något att äta.

Anmälan och mer praktisk information hittar ni i Tävlingsdatabasen (TDB) och här på vår hemsida.
Varmt välkomna till oss på Malmö Ridklubb.

Information till medlemmar på Malmö Ridklubb:
Det kommer att finnas möjlighet för medlemmar att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump.
Från Måndag den 15 januari kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig på stallkontoret.
1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn samt önskemål av häst.
2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilken klass samt vilken häst ni erhållit.
3. Du får anmäla dig till max 2 starter.

Mer information kommer att presenteras här inom kort.