Välkommen på Pay & Jump på Malmö Ridklubb söndagen  den 12 januari. Malmö Ridklubb hälsar alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Hoppningen hålls inomhus 26×68 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 20×60 m (grus MakHippo) och framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 26×48 m (grus MakHippo). Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Första klasserna för dagen kommer att vara en kombinerad knatte & juniorklass som är till för alla dom som kanske är lite yngre eller nybörjare och som inte är så vana vid Pay & Jump. I denna klass hoppar vi 30-40 cm kanske tillsammans med en ”coach/ledsagare” på banan om man vill eller själv. Höjden anpassar vi efter häst/ryttare. Anmälningsavgiften är 130 kr/start och och betalas via TDB. Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss! Pay & Jump är även öppen för lektionsryttare.

Passa på att tillsammans med familj och hästvänner göra en utflykt och besöka Malmö Ridklubb. Hela familjen kan hänga med! Visste ni att vi ligger endast 5 minuters gångväg från ett av europas bästa shoppingcenter, Emporia. Kanske vill någon i familjen hänga med och shoppa lite på Emporia under tiden 🙂 Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite fika och något varmt att äta. Vi anordnar också ponnyridning i ett av våra ridhus för alla barn mellan klockan 10.00-13.00. Hjälm och väst finns att låna på plats.

Varmt välkomna till Malmö Ridklubb och vår Pay & Jump

• Anmälan gör du via TDB

• Här hittar du karta över anläggningen

Här hittar du startlistan och bana när den är klar (Equipe)

• Vi behöver hjälp med funktionärer Är du sugen på att hjälpa till? Skicka ett mail till gustaf@informationsbolaget.se eller kontakta oss via Facebook eller instagram och skriv vad du vill hjälpa till med. Om vi alla hjälps åt blir det kortare pass för alla. Funktionärsmat ingår till alla som är uppskrivna på funktionärslistan.

Här hittar du uppdaterad aktuell funktionärslista. Alla MRs ryttare som är med funktionerar gärna genom att hjälpa till att bygga banan eller riva banan.

Vill du som är lektionsryttare vara med? Skriv upp dig på listan på stallkontoret. Kontakta i första hand Monica Barkow monica.barkow@gmail.com om du har några frågor eller önskemål när det gäller lektionsryttare/lektionshäst
Övriga frågor kring arrangemanget kontakta Gustaf Erichs gustaf@informationsbolaget.se 0708-334363

Varmt välkomna till Malmö Ridklubb 🙂