Vi är nu i full gång med att fylla och sätta samman ridgrupperna inför höstens lektionsverksamhet. Inför höstterminen har vi ökat antalet lektionshästar på Malmö Ridklubb. Under augusti kommer det en hel del nya hästar som skall trimmas in för att vara redo inför höstens lektionsverksamhet. Vi har också anställt flera nya instruktörer som kommer att ta hand om och utbilda alla våra duktiga elever.

Vi har många som vill rida hos oss och vi har därför påbörjat arbetet hos våra befintliga elever om dom vill behålla sin plats i sin ridgrupp eller flytta till annan grupp. Alla som red vårterminen hos oss och inte har meddelat någon förändring behåller sin plats i gruppen och vi skickar ut faktura på terminsavgift för höstterminen. Skulle det vara något som inte stämmer med  er ridtid eller faktura kontakta oss.

Vill ni inte behålla er plats i gruppen meddela oss detta via mail: kansliet@malmoridklubb.se

Vi har fortfarande några platser i ridskolan och vi kommer under de första veckorna nu när höstterminen startar att fylla på grupperna. Det är många omflyttningar i grupperna nu första och andra veckan och vi fyller grupperna efterhand.

Är ni intresserade av att börja i någon av dessa grupper kontakta oss på kansliet@malmoridklubb.se
Även du som har egen häst är välkommen. Kontakta oss för mer information.