Vi har mycket på gång på ridskolan inför vårterminen 2020 och planeringen är i full gång. Efterfrågan på platser i ridskolan är stor och vårt arbete med planeringen och sammansättningen av ridgrupperna inför vårterminen 2020 underlättas mycket av att ni lämnar besked till oss. Lektionsschemat kommer att utökas inför nästa termin och vi planerar bl.a att utöka våra hoppgrupper och vi kommer också inför nästa termin att satsa vidare på våra förmiddagsgrupper och nybörjargrupper. Inför vårterminen 2020 kommer lektionspriserna i ridskolan att höjas. Mer information om priserna hittar ni här på hemsidan under fliken ridskolan.

Mer information kring detta kommer löpande i takt med att sammansättningen och beläggningen av grupperna inför vårterminen 2020 blir klar.

• Om du redan nu vet att du INTE vill behålla din plats i din ridgrupp går det bra att maila christine.henriksson@malmoridklubb.se  Ni underlättar då inte bara vårt arbete utan gör även någon som står i kö till ridskolan glad.

• Vill du byta grupp eller rida fler gånger i veckan kontakta christine.henriksson@malmoridklubb.se

• Uppdatera gärna dina kontaktuppgifter i vårt kundregister. Om vi har rätt epostadress och mobilnummer kan vi också skicka information till dig. Misstänker du att vi har någon uppgift som inte stämmer kontakta kansliet via tel: 040-134900 (9.00-12.00) eller mail kansliet@malmoridklubb.se och uppdatera dina uppgifter.

Har ni några frågor går det också bra att kontakta kansliet via tel: 040-134900 (9.00-12.00)eller mail kansliet@malmoridklubb.se

Varmt välkomna till en spännande vårtermin 2020 på Malmö Ridklubb.