Hösten 2019 kommer MR att ha fokus på gemenskap och trivsel i stallet och på ridbanan. För alla ungdomar mellan 10-18 år startar detta med en föreläsning om hur man är en bra kompis i stallet och hur man undviker mobbing. Föreläsningen är såklart kostnadsfri och vi bjuder på fika. Dessutom får alla som deltar en exklusiv inbjudan till en eftermiddag med Erica Swartz, en av Sveriges unga toppryttare i hoppning som tävlar på höjder som 1.50 cm och 1.60 cm på internationella tävlingar med fantastiska resultat.
Erica kommer dela med sig av sin resa till toppen samt även visa live från hästryggen. Mer info om detta kommer i samband med utbildningen till deltagarna.

Tid: Lördagen den 24/8 kl. 13-14.30 Plats: Cafeterian
Vem: ungdomar 10-18 år.
Föreläsare: Anders Svensson – från Skåneidrotten/SISU. Anders är ofta ute bland föreningar och skolor och föreläser om just mobbing och kompisrelationer.

Varmt välkomna önskar Malmö Ridklubb