Hyr din egen sommarponny på Malmö Ridklubb. Vi erbjuder också ridläger för alla åldrar och storlek. Vi har satt ihop ett spännande sommarprogram med något för alla åldrar. Mer information om våra sommarkurser hittar du här nedan. Välkommen att anmäla dig till någon av våra aktiviteter. Antalet platser är begränsade på resp kurs. Välkomna till en härlig sommar hos oss på Malmö Ridklubb 🙂

Knatteridläger Förmiddagar 17-19 juni

Vi hälsar alla barn välkomna på knatteridläger på Malmö Ridklubb. Vi kommer att 3 dagar att hitta på en massa roliga saker. Vi kommer naturligtvis att rida massor men också köra häst och vagn och lära oss massor om hästen och dess utrustning. Om vädret tillåter kommer vi att rida ut i omgivningarna. För alla barn från 5år uppåt. Varje dag ingår det lättare fika.

Tid: 10.00-13.00
Pris: 1.000 kronor

Knatteridläger Eftermiddagar 17-19 juni

Tid: 14.00-17.00
Pris: 1.000 kronor

Ridläger Junior Fälttävlan 17-19 juni

Dressyr, hoppning, teori och terräng står på schemat.
Ingår lättare fika varje dag. Läger för grupp 1-4

Tid: 17.00-21.00

Ridläger Vuxen Fälttävlan 17-19 juni

Dressyr, hoppning, teori och terräng står på schemat.
Ingår lättare fika varje dag. Läger för grupp 1-4

Tid: 17.00-21.00

Ridläger Vuxen 17-19 juni

Dressyr, markarbete, teori och uteridning står på schemat
Ingår lättare fika varje dag.

Tid: 09.00-13.00

Ponnyläger 17-19 juni – Fullbokat

Dressyr, hoppning, markarbete, terräng, teori och uteridning står på schemat
Egen lunch medtages.

Tid: 09.00-16.00
Pris: 2.500 kronor
Anmälan: Fullbokat

Hyr din egen sommarhäst! vecka 27-32

Det kommer att finnas nya ponny´s och hästar hemma i stallet under veckorna 27-32, dessa kommer under delar av sommaren att hyras ut. Varierad ridning ingår enligt gemensam plan lagd av ridlärare och elev, både i grupp och enskilt ca 60 min dag, 5-6 dagar/veckan. Hästen tar du hand om som din egen med mockning, fodring, in och utsläpp i hage och övriga stallsysslor! Vi ser gärna elever från grupp 2 och uppåt, men även ryttare från lägre grupper är välkomna.

Datum: vecka 27-32
Pris:
 1.500 kr/veckan, boka gärna flera veckor i följd!
Anmälan: Maila intresseanmälan med önskade veckor till kansliet@malmoridklubb.se
Ange namn, ålder, ridgrupp, längd och vikt.

Ponnyläger 24-28 juni

Vi rider två gånger dagligen uppdelat i två grupper utifrån elevernas ridvana. Mellan lektionerna står det teori och häst & stall skötsel på schemat!

Datum: 24-28 juni
Tid: 09.00-16.00
Pris: 3.750 kr. Lunch och mellanmål ingår.
Anmälan: kansliet@malmoridklubb.se
Ange namn, ålder, ridgrupp, längd och vikt.

Ponnysommar 23-28 juni

För dig som gått Rid och Lek, eller helt enkelt bara vill vara med en ponnykompis ett par timmar! Vi borstar, myser, rider en en tur (ca 30 min) och umgås med våra ponnys.

Datum: 23-28 juni
Tid: 10.00-12.00 eller 13.00-15.00
Pris: 340 kr/tillfälle, glass ingår!
Anmälan: kansliet@malmoridklubb.se Anmäl vilken dag och vilket pass du vill vara med, eller boka alla! Ange namn, ålder, ridgrupp, längd, vikt och ev. ridvana.

Uppstart inför höstterminen vecka 31-32

Hjälp till att förbereda våra hästar inför höstterminen!
Du har ”din” häst/ponny en vecka och rider ett lätt pass om dagen 6 dagar i veckan enligt schema. Häst och stallvård och annat pyssel ingår. Här kan du till stor del förlägga din ridning till en tid som passar din dag. Lägst grupp 2, eller egen hästkunnig medhjälpare.

Pris vecka 31: 900 kronor Mest skritt o trav.
Pris vecka 32: 1.250 kronor Skritt, trav o lite galopp!
Anmälan: kansliet@malmoridklubb.se Ange vecka, namn, ridgrupp, ålder, längd och vikt samt önskemål om häst/ponny.