Välkommen att medverka i vårt sponsornätverk

Är du eller ditt företag intresserade av att stödja Malmö Ridklubb genom sponsring eller kanske på annat sätt hjälpa till och stödja verksamheten på Malmö Ridklubb. Vi behöver alltid hjälp med erfarenhet och kunskap från andra. Kanske har just du någon idé och förslag som vi kan arbeta vidare med! Vi söker dig som vill engagera dig och utveckla Malmö Ridklubb framåt. Kanske har just du någon kunskap som du känner att du kan bidraga med för att hjälpa till att utveckla klubben? Det kan t.ex vara att hjälpa till med hemsidan och sociala medier, trycka upp information, hjälpa till att hitta nya sponsorer, utveckla informationen till medlemmarna eller hjälpa till att utveckla tävlingsverksamheten etc.

Malmö ridklubb vill öka sin satsning på ungdomarna i föreningen och vi vill utveckla tävlingsverksamheten och vi söker därför samarbete med företag och andra organisationer inom näringslivet för att utveckla och bygga ett sponsornätverk där vi kan hjälpa varandra. Vi har för närvarande samarbete med ett antal företag som på olika sätt hjälper till och sponsrar vår ridskoleverksamhet. Det kan vara allt från att köpa ett företagshinder till ridskolan, en reklamskylt i något av våra ridhus, köpa in en sponsorhäst till verksamheten eller kanske bara medverka i någon av våra arbetsgrupper med erfarenhet och kunskap.