Välkommen till vårens första Pay & Jump på Malmö Ridklubb. Vi hälsar alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Tävlingen hålls inomhus 68×26 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 60×40 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 48×26 m (grus MakHippo). Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Anmälningsavgiften är 100 kr/start och efteranmälningsavgift 30 kr och betalas via TDB. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite kaffe och något att äta.

• Anmmälan gör du via Tävlingsdatabasen (TDB)

• Här hittar du Parkerings- och anläggningsskiss

• Här hittar du startlistan

• Här hittar du funktionärslista. (presenteras här inom kort)

Information till medlemmar på Malmö Ridklubb:
Det kommer att finnas möjlighet för lektionsryttare att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump.
Från Måndag den 2 april kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig på stallkontoret.
1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn, telefon samt önskemål av häst.
2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilken klass samt vilken häst ni erhållit. De flesta hästarna finns upplagda i TDB, på denna listan ser du vilka. Ska du anmäla dig i TDB och hästen har licens söker du lättast på det när du skall lägga till ny häst, har hästen inte licens gå via manuell häst och skriv in namn och födelse år. Här hittar du listan över hästarna
3. Du får anmäla dig till max 2 starter.
4. Medlemmar i Malmö Ridklubb som skall delta i Pay & Jump ombedes i samband med anmälan att skriva upp sig på funktionärslistan.