Malmö Ridklubb anordnar ett antal tävlingar och Pay & Jumps under året. Som alltid kan vi inte ha tävlingar utan att alla ni duktiga funktionärer hjälper till på våra tävlingar. Det är många varierande saker som behöver göras i samband med en tävling. Vi hoppas på att ni är många som kan ställa upp och hjälpa till. Vi har ett nytt formulär för att anmäla sig som funktionär via nätet, länk här

Följande lokala/regionala tävling och Pay & Jump har vi för tillfället inplanerade:

2018-04-15 Regional och lokal tävling i hoppning ridhäst

Välkommen till hopptävling på Malmö Ridklubb 15 april. Tävlingen arrangeras i vårt ridhus ”Arenan”, Makhippo 26×68. Framhoppningen sker i vårt ridhus ”Manegen”, MakHippo 22×48. Framridning utomhus i vår Paddock. Kafeterian är öppen från morgonen för er som är sugna på kaffe och något annat att äta eller dricka. Ponnyridning för alla barn kommer att anordnas under dagen.

Länk till startlista
Funktionärsanmälan hittar du här

2018-04-29 Pay & Jump

Välkommen till vårens första Pay & Jump på Malmö Ridklubb. Vi hälsar alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Tävlingen hålls inomhus 26×68 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 40×60 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 22×48 m (grus MakHippo). Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Anmälningsavgiften är 100 kr/start och efteranmälningsavgift 30 kr och betalas via TDB. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite kaffe och något att äta. Det kommer att finnas möjlighet för medlemmar att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump. Från Måndag den 2 april kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig på stallkontoret.

Anmälan gör du via Tävlingsdatabasen (TDB)
Här hittar du Parkerings- och anläggningsskiss

2018-05-10 Ribersborgs Nationell, regional och lokal tävling i dressyr, häst

Här hittar du Anläggingsskiss

2018-05-11 Ribersborgs Nationell, regional och lokal tävling i dressyr,ponny

Här hittar du Anläggingsskiss

2018-05-12 Ribersborg MRCO lokal tävling i hoppning, ponny

2018-05-13 Ribersborg MRCO lokal tävling i hoppning, häst

2018-06-10 Ribersborg Pay & Jump häst och ponny

Malmö Ridklubb anordnar en Pay & Jump på Ribersborg ridbanor nere på Limhamnsfältet den 10 juni för ponny och häst. Anmälan sker via TDB och antalet platser är begränsat. Detta är den första Pay & Jump tävling som anordnas nere på Ribersborg. Mer information presenteras efterhand här. Varmt välkomna!