Malmö Ridklubb anordnar ett antal tävlingar och Pay & Jumps under året. Som alltid kan vi inte ha tävlingar utan att alla ni duktiga funktionärer hjälper till på våra tävlingar. Det är många varierande saker som behöver göras i samband med en tävling. Vi hoppas på att ni är många som kan ställa upp och hjälpa till. Vi har ett nytt formulär för att anmäla sig som funktionär via nätet, länk här

Följande lokala/regionala tävling och Pay & Jump har vi för tillfället inplanerade:

Alla våra tävlingar, pay&jump och pay&ride ligger i vår evenemangskalender. Där finns även länkar till anmälan, startlista och funktionärslista

2018-12-29 Pay & Jump häst och ponny

Välkommen till årets sista Pay & Jump på Malmö Ridklubb Lördagen den 29 december. Malmö Ridklubb hälsar tillsammans med Granngården och Click & Style alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Vår senaste Pay & Jump lockade över 140 startande. Hoppningen hålls inomhus 26×68 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 20×60 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 26×48 m (grus MakHippo). Alla våra ridhus har fått helt nya underlag inför årets inomhussässong. Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Första klassen för dagen kommer att vara en kombinerad knatte & juniorklass som är till för alla dom som kanske är lite yngre eller nybörjare och som inte är så vana vid Pay & Jump. I denna klass hoppar vi 30-40 cm kanske tillsammans med en ”coach/ledsagare” på banan om man vill eller själv. Höjden anpassar vi efter häst/ryttare. Anmälningsavgiften är 100 kr/start och och betalas via TDB. Efteranmälan kostar 130 kr/start.

Passa på att tillsammans med familj och hästvänner göra en utflykt och besöka Malmö Ridklubb och årets sista Pay & Jump. Hela familjen kan hänga med på julutflykten! Visste ni att vi ligger endast 5 minuters gångväg från ett av europas bästa shoppingcenter, Emporia. Kanske vill någon i familjen hänga med och shoppa lite på Emporia under tiden 🙂

I anslutning till arrangemanget kommer vi att anordna Ponnyridning för alla barnen. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite kaffe och något varmt att äta. Naturligtvis serverar vi också glögg och pepparkakor till alla besökare.

Varmt välkomna till Malmö Ridklubb och vår Pay & Jump med nyårshoppning

• Anmmälan gör du via TDB

• Här hittar du Karta MR 2018

• Här hittar du startlistan när den är klar (Equipe)

• Vi behöver hjälp med funktionärer här kan du som vill hjälpa till anmäla dig.

• Här hittar du uppdaterad funktionärslista. Alla MRs ryttare som är med skall funktionera.

Information till medlemmar på Malmö Ridklubb:

Det kommer att finnas möjlighet för lektionsryttare att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump.
Från onsdagen 28 november kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig/skriva upp sig på stallkontoret. Medlemmar som har frågor ang Pay & Jump, vilka lektionshästar som finns tillgängliga etc. ombedes kontakta sin instruktör eller hästansvarig Lotta Palm.

1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn, telefon samt önskemål av häst.

2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilken klass samt vilken häst ni erhållit.

3. Du får anmäla dig till max 2 starter. Glöm inte anmäla hästhyra på listan när du anmäler dig i TDB

4. Medlemmar i Malmö Ridklubb som skall delta i Pay & Jump ombedes i samband med anmälan att skriva upp sig på funktionärslistan.

Frågor lektionsryttare/lektionshäst kontakta i första hand Lotta Palm lotta.palm@malmorridklubb.se
Frågor kring arrangemanget kontakta Gustaf Erichs gustaf@informationsbolaget.se 0708-334363