Välkommen till årets första Klubbtävling och Pay & Ride på Malmö Ridklubb lördagen den 5 januari.

Maria Carlsson som Intermediaire I domare dömer. Blir det fler än 40 starter ordnar vi en domare till.

Malmö Ridklubb hälsar alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Dressyrbanan byggs i ridhuset Arenan, 26×68 m. Framridning sker i i vårt ridhus Manegen 26×48 m (grus MakHipp. Första start är preliminärt klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Anmälningsavgiften är 150 kr/start och och betalas via TDB. Efteranmälningsavgift 50 kr.

Passa på att tillsammans med familj och hästvänner göra en utflykt och besöka Malmö Ridklubb och årets första Pay & Ride. Hela familjen kan hänga med på julutflykten! Visste ni att vi ligger endast 5 minuters gångväg från ett av europas bästa shoppingcenter, Emporia.

Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite kaffe och något varmt att äta.

Varmt välkomna till Malmö Ridklubb och vår Pay & Ride

Information till medlemmar på Malmö Ridklubb:

Det kommer att finnas möjlighet för lektionsryttare att hyra lektionshäst för att medverka på klubbtävling och Pay & Ride.
Från onsdagen 5 december kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig/skriva upp sig på stallkontoret. Medlemmar som har frågor ang Pay & Jump, vilka lektionshästar som finns tillgängliga etc. ombedes kontakta sin instruktör  xxxx.

1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn, telefon samt önskemål av häst.
  2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilket program samt vilken häst ni erhållit.
  3. Du får anmäla dig till max 2 starter. Glöm inte anmäla hästhyra på listan när du anmäler dig i TDB
  4. Medlemmar i Malmö Ridklubb sätts upp på funktionärsuppdrag, har du särskilda önskemål så hör av dig snarast till dressyr.malmoridklubb@gmail.com

Frågor lektionsryttare/lektionshäst kontakta i första hand xxx

Frågor kring arrangemanget kontakta Ingrid Holmberg dressyr.malmoridklubb@gmail.com 070-585 32 70