Inför för uppstarten av höstterminen på Malmö Ridklubb erbjuder vi en massa roliga aktiviteter. Under perioden 5 augusti till den 10 augusti (vecka 32) har vi massa kul på gång. Anmälan gör du via kansliet@malmoridklubb.se Kontakta gärna oss på 040-13 49 00 om du har några frågor.

Uppstart inför höstterminen vecka 31-32 – Fullbokat

Hjälp till att förbereda våra hästar inför höstterminen!
Du har ”din” häst/ponny en vecka och rider ett lätt pass om dagen 6 dagar i veckan enligt schema. Häst och stallvård och annat pyssel ingår. Här kan du till stor del förlägga din ridning till en tid som passar din dag. Lägst grupp 2, eller egen hästkunnig medhjälpare.

Pris vecka 31: 900 kronor Mest skritt o trav.
Pris vecka 32: 1.250 kronor Skritt, trav o lite galopp!
Anmälan: kansliet@malmoridklubb.se Ange vecka, namn, ridgrupp, ålder, längd och vikt samt önskemål om häst/ponny.

Ponny dagridläger 5-9 augusti – Fåtal platser kvar!!!

Vi rider två pass om dagen. Varvar hoppning, dressyr, uteritt samt massa annat kul. Vi kommer ta hand om ponnyerna som om de var våra egna. Lunch medtages själv, fika bjuder vi på. Två olika grupper på lägret, Läger 1 : nyb1-nyb2 och Läger 2: Gr 1-3.

9.00-16.00
3.500 kr

Uterittsturer 5-10 augusti

För er som vill koppla av och njuta av hästen och sommaren. Boka en eller flera dagar. Vi erbjuder uteritter varje dag med kort samling och genomgång kl 18 innan vi ger oss ut. Max 8 st ryttare per gång. Gäller från gr 2 på både storhäst och ponny.

Datum: 5-10 augusti
Tid:
Samling 18.00 (mån-fre) och 10.00 (lör)
350 kr/gång
Anmälan: kansliet@malmoridklubb.se

Kvällskurser dressyrinrikting 5-9 augusti – 2 platser kvar!!!

Kvällskurs för er som rider storhäst och vill komma igång efter sommaruppehållet. Ridpassens inriktning är dressyr. Ni rider ca 1 h med samling och genomgång innan ridpasset.

18.00-20.00
1.750 kr

Läger för funktionsnedsatta 5-9 augusti

Här kommer ni att få pyssla och umgås med hästarna.

13.00-16.00

Instruktör: Ebba Larsson

Knatteläger 5-7 augusti – Fullbokat

För alla barn som är intresserade av att börja rida och vill testa på. Kursen innehåller allt från att pyssla med hästen till att testa rida.

Datum: 5-7 augusti (mån-onsd)
10.00-13.00
1.000 kronor

Knatteläger 8-10 augusti – Fullbokat