Första omgången av vår Knatteridning blev snabbt fullbokad och vi hälsar alla barn välkomna till en ny omgång. Vi startar en ny ”Rid & Lek” grupp söndag den 1 april 2018. ”Rid & Lek” är för dig från 5 år och uppåt som är sugen på att prova på att rida, åka och köra vagn, sköta, pyssla, leka och umgås med våra fina hästar.

Vi rider och leker och har kul och dina föräldrar, anhöriga eller vuxen är med under tiden och leder ponnyn när vi rider ut på en tur. Ridhjälm och ridväst finns att låna men tänk på att ha oömma kläder på er.

• Lektion 1 – Hästförberedelser. Vi går tillsammans igenom och pysslar med hästarna och går igenom utrustningen. Vi gör iordning och förbereder hästen för en ridtur.

• Lektion 2 – Ridtur. Vi gör iordning hästarna och ger oss tillsammans ut på en ridtur. Föräldrarna är med och hjälper till att leda hästarna.

• Lektion 3 – Vi kör häst och vagn. Tillsammans gör vi vid hästarna och förebereder dom för att köra med vagn. Gång 3 vi leker och pysslar

• Lektion 4 – Ridtur. Vi gör iordning hästarna och ger oss tillsammans ut på en ridtur. Föräldrarna är med och hjälper till att leda hästarna.

Pris: 150 kr per gång och man binder upp sig för fyra tillfällen, begränsat antal platser då vi endast kan ta emot max 6 elever per gång.
Tid: Söndagar kl 13.00-14.00 eller kl 14.00-15.00.
Anmälan: Skicka mail till kansliet@malmoridklubb.se eller ring 040-13 49 00 (vardagar 8.00-12.00)