Poäng för Forseth och Kulneff vandringspriser måste skickas in senast 20/2 till dressyr.malmoridklubb@gmail.com för att vi ska kunna ta med dem Vi behöver få in alla vandringspriser från förra året.

Lämna ditt pris på kansliet eller stallkontoret. Vi behöver priserna i god tid inför årsmötet. Länk till mer information om vandringspriserna

Det är också dags att lämna in uppgifter om du vill vara med och vinna Margareta Kulneffs vandringspris eller Lars Forseths vandringspris.

Uppgifter om dina resultat för Margareta Kulneffs vandringspris eller Lars Forseths vandringspris skickas till dressyr.malmoridklubb@gmail.se

Har du ett vandringspris från i fjol så lämna det till kansliet snarast

Margareta Kulneffs vandringspris: Detta vandringspris instiftades 1994 och tilldelas Malmö ridklubbs under året allsidigaste ekipage, alla kategorier. Det är ständigt vandrande. För att tävla om priset måste du ha resultat från minst två discipliner med samma häst.

Lars Forseths vandringspris: Detta vandringspris instiftades 1971 och tilldelas Malmö ridklubb under året framgångsrikaste ryttare, alla kategorier. Det är ständigt vandrande. Här är det enbart placeringar som räknas och de är lika mycket värda oavsett om det är lokalt eller högre.