Malmö Ridklubb arrangerar den 7-8 augusti dressyrtävlingar på Ribersborg och vi behöver hjälpa från våra medlemmar att genomföra den. Våra dressyrtävlingar har genom åren blivit väldigt populära och genom områdets unika läge centralt mitt i Malmö med havet som närmsta granne har detta blivit en attraktiv och populär tävling bland dom etablerade dressyrryttarna. Nivån på tävlingarna har genom åren blivit allt högre. Ingen tidigare hästvana krävs för att hjälpa till på tävlingen.
Så här kan du hjälpa till?

1. Vi söker folk som kan hjälpa till i serveringen/cafeterian som vi har nere på tävlingsområdet på Ribersborg. VI har delat in dagarna i i 4-timmarspass och vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar har lust att hjälpa till. Uppgifterna består i att bre mackor, servera luncher, koka kaffe, Ingen kan göra allt men är vi många som delar och hjälps åt så skall vi nå målet. Anmäl ditt intresse genom att maila till karre@informationsbolaget.se2. Hjälpa till att baka. Kanske är du duktig på att baka och kan ställa upp genom att baka något som vi kan sälja i serveringen. Hemabakat är uppskattat bland våra tävlande. Anmäl ditt intresse genom att maila till karre@informationsbolaget.se

3. SWISHA ett bidrag till vår dryckesfond. Vill du hjälpa till men inte har möjlighet att närvara nere på Ribersborg kanske du vill stödja vår dryckesfond som går till inköp av läsk och vatten som vi säljer nere på tävlingsplatsen.  Cafeterians swishnummer är 123 188 26 53

4. Annat sätt. Kanske har du möjligheter genom din arbetsplats eller företag att sponsra med något som vi kan sälja nere på tävlingarna. Anmäl ditt intresse genom att maila till karre@informationsbolaget.se

Programmet på Ribersborg:
5 augusti uppbyggnad av bana
6 augusti Pay & Ride.
7 augusti Dressyrtävling Ponny (Lokal/Nationell/regional)

8 augusti Dressyrtävling Häst (Lokal/Nationell/regional)

Vill du hjälpa till på annat sätt  Dressyrtävlingarna nere på Ribersborg är ett viktigt arrangemang för Malmö Ridklubb som både genererar intäkter och goodwill till föreningen och arrangemanget är inte möjligt att genomföra utan hjälp från alla våra härliga medlemmar. Kanske har du ingen tidigare erfarenhet? Det gör inget, våra duktiga representanter från tävlingssektionen på Malmö Ridklubb visar och vägleder dig i vad man skall göra och vad man bör tänka på. Det finns funktionärsuppdrag även för dig som inte är van att hantera hästar. Alla som hjälper till erbjuds mat/fika på plats. Kontakta dressyr.malmoridklubb@gmail.com om du vill hjälpa till på tävlingsbanorna.

Vi hoppas du vill vara med oss att arrangera Malmös största dressyrtävling. Välkommen!

Trevlig sommar önskar Malmö Ridklubb