Vi behöver hjälp med funktionärer till vår Pay & Jump den 20 Januari.Vi saknar fortfarande några personer. Vill du hjälpa till kan du antingen skicka meddelande via Facebook eller Instagram till oss. Det går också bra att skicka ett mail till gustaf@informationsbolaget.se och skriv vad du vill hjälpa till med. Om vi alla hjälps åt blir det kortare pass för alla. Funktionärsmat ingår naturligtvis till alla som är uppskrivna på funktionärslistan.

• Här hittar du uppdaterad aktuell funktionärslista. Alla MRs ryttare som är med på Pay & Jump skall funktionera.

Det kommer att finnas möjlighet för lektionsryttare att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump. Från fredagen 11 januari kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig/skriva upp sig på stallkontoret. Medlemmar som har frågor ang Pay & Jump, vilka lektionshästar som finns tillgängliga etc. ombedes kontakta sin instruktör eller hästansvarig Lotta Palm.

1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn, telefon samt önskemål av häst.

2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilken klass samt vilken häst ni erhållit.

3. Du får anmäla dig till max 2 starter. Glöm inte anmäla hästhyra på listan när du anmäler dig i TDB

4. Medlemmar i Malmö Ridklubb som skall delta i Pay & Jump ombedes i samband med anmälan att skriva upp sig på funktionärslistan.

Frågor lektionsryttare/lektionshäst kontakta i första hand Lotta Palm lotta.palm@malmoridklubb.se
Frågor kring arrangemanget kontakta Gustaf Erichs gustaf@informationsbolaget.se 0708-334363