Sommaren är äntligen här och nu är det inte långt kvar tills våra hästar ska ridas ner till vårt sommarbete i Klagshamn.

Vi kommer att rida ner i två omgångar första tillfället är torsdagen den 23/6 och den andra är fredagen den 1/7. Hemridning kommer vara måndagen den 1/8. Den 23/6 kommer det vara främst stora hästar som ska ridas ner och den 1/7 är det ponnyer. Alla hästar rids hem den 1/8.

För att få lov att anmäla sig behöver man rida i lägst gr 2 samt att man måste känna sig säker på att klara av uteritt i alla gångarter. Ritten tar ca 2,5-3 timmar. Vi kan inte ordna med skjuts hem från betet Klagshamn utan det måste man ordna med själv. Skötare har förtur på sin sköthäst förutsatt att man rider i lägst gr 2 samt att personalen anser att det är en lämplig häst.

Under rittens gång är det inte tillåtet att använda sin mobiltelefon om detta ändå inträffar får man inte vara med på ritt till och från betet fler gånger.

Vid nedridningen den 23/6 samt 1/7 är det samling utanför stallkontoret kl 12.00.

Vid hemridningen den 1/8 är det samling i Klagshamn kl 11.00.

Anmälan via mail till monica@malmoridklubb.se . Ange önskemål av häst ( max 3 st) samt vilken grupp du rider i samt dag. Ange i din anmälan vilka datum du kan vara med och rida. Anmäl dig så fort som möjligt dock allra senast 19/6.