Vill du hjälpa till att arrangera dressyrtävlingar? Malmö Ridklubb arrangerar den 20 maj pay&ride och den 21-22 maj dressyrtävlingar på Ribersborg och vi behöver hjälpa från våra medlemmar att genomföra den. Våra dressyrtävlingar har genom åren blivit väldigt populära och genom områdets unika läge centralt mitt i Malmö med havet som närmsta granne har detta blivit en attraktiv och populär tävling bland dom etablerade dressyrryttarna. Nivån på tävlingarna har genom åren blivit allt högre. Ingen tidigare hästvana krävs för att hjälpa till på tävlingen.

Program:
19 maj uppbyggnad av bana och område, prel kl 17.
20 maj Pay & Ride.
21 maj Dressyrtävling Ponny (Lokal/Nationell/regional)
22 maj Dressyrtävling Häst (Lokal/Nationell/regional)

Anmäl dig i formuläret via denna länken.

Länk till funktionärslista, obs en flik per dag

Funktionär Dressyrtävling
Som funktionär på Dressyrtävlingarna finns det massor av roliga uppgifter att välja mellan. Vi behöver bl.a. hjälp med  Cafeterian, Domarsekreterare, Ringmaster, Löpare, Parkering mm.

För att klara dessa uppdrag behöver vi hjälp från våra medlemmar. Kanske har du ingen tidigare erfarenhet? Det gör inget, våra duktiga representanter från tävlingssektionen på Malmö Ridklubb visar och vägleder dig i vad man skall göra och vad man bör tänka på. Vi ger alla funktionärer en kortare ”utbildning”. Du behöver inte ha hästvana för att hjälpa till. Det finns funktionärsuppdrag även för dig som inte är van att hantera hästar. Alla som hjälper till erbjuds mat/fika på plats.

Dressyrtävlingarna nere på Ribersborg är ett viktigt arrangemang för Malmö Ridklubb som både genererar intäkter och goodwill till föreningen och arrangemanget är inte möjligt att genomföra utan hjälp från alla våra härliga medlemmar. Vi har delat in dagarna i olika pass. Vill du hjälpa oss? Fyll i formuläret. Vill du kanske stå med någon kompis? – skriv isåfall  in detta under ”övrigt” i formuläret

Ingen kan göra allt men är vi många som delar och hjälps åt så skall vi nå målet.

Vi hoppas du vill vara med oss att arrangera Malmös största dressyrtävling. Välkommen!

Frågor besvaras av:
Ingrid Holmberg