Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pay & Jump Påskdagen

21 april, 2019 kl 09:00 - 15:00

SEK110

Välkommen på Pay & Jump på Malmö Ridklubb söndagen  den 21 april (påskdagen). Malmö Ridklubb hälsar alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Hoppningen hålls inomhus 26×68 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 20×60 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 26×48 m (grus MakHippo). Alla våra ridhus har fått helt nya underlag inför årets inomhussässong. Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Första klasserna för dagen kommer att vara en kombinerad knatte & juniorklass som är till för alla dom som kanske är lite yngre eller nybörjare och som inte är så vana vid Pay & Jump. I denna klass hoppar vi 30-40 cm kanske tillsammans med en ”coach/ledsagare” på banan om man vill eller själv. Höjden anpassar vi efter häst/ryttare. Anmälningsavgiften är 110 kr/start och och betalas via TDB. Efteranmälan kostar 140 kr/start. Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss!

Passa på att tillsammans med familj och hästvänner göra en utflykt och besöka Malmö Ridklubb. Hela familjen kan hänga med! Visste ni att vi ligger endast 5 minuters gångväg från ett av europas bästa shoppingcenter, Emporia. Kanske vill någon i familjen hänga med och shoppa lite på Emporia under tiden 🙂

I anslutning till arrangemanget kommer vi att anordna Ponnyridning för alla barnen. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite fika och något varmt att äta.

 

Detaljer

Datum:
21 april, 2019
Tid:
09:00 - 15:00
Kostnad:
SEK110
Webbplats:
www.malmoridklubb.se

Arrangör

Malmö ridklubb

Plats

Malmö Ridklubb
Malmö Ridklubb
Malmö, 21623 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats