Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

*Inställd* Pay & jump Söndag 3 mars

3 mars, 2019 kl 09:00 - 17:00

110:-

Inställt pga av smittoläget i Skåne.

Välkommen på Pay & Jump på Malmö Ridklubb Söndagen den 3 mars. Malmö Ridklubb hälsar tillsammans med Granngården och Click & Style alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning. Hoppningen hålls inomhus 26×68 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 20×60 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 26×48 m (grus MakHippo). Alla våra ridhus har fått helt nya underlag inför årets inomhussässong. Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Första klasserna för dagen kommer att vara en kombinerad knatte & juniorklass som är till för alla dom som kanske är lite yngre eller nybörjare och som inte är så vana vid Pay & Jump. I denna klass hoppar vi 30-40 cm kanske tillsammans med en ”coach/ledsagare” på banan om man vill eller själv. Höjden anpassar vi efter häst/ryttare. I dom lite högre klasserna kompletterar vi banan med ett alternativt vattenmattehinder eller något annat spännande. Banan håller på att sammanställas och är inte klar än. Anmälningsavgiften är 110 kr/start och och betalas via TDB. Efteranmälan kostar 140 kr/start.

Passa på att tillsammans med familj och hästvänner göra en utflykt och besöka Malmö Ridklubb. Hela familjen kan hänga med! Visste ni att vi ligger endast 5 minuters gångväg från ett av europas bästa shoppingcenter, Emporia. Kanske vill någon i familjen hänga med och shoppa lite på Emporia under tiden 🙂

I anslutning till arrangemanget kommer vi att anordna Ponnyridning för alla barnen. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite fika och något varmt att äta.

Varmt välkomna till Malmö Ridklubb och vår Pay & Jump
• Anmmälan gör du via TDB

Information till medlemmar på Malmö Ridklubb:
Det kommer att finnas möjlighet för lektionsryttare att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump. Från fredagen 22 februari kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig/skriva upp sig på stallkontoret. Medlemmar som har frågor ang Pay & Jump, vilka lektionshästar som finns tillgängliga etc. ombedes kontakta sin instruktör eller hästansvarig Lotta Palm.

1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn, telefon samt önskemål av häst.

2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilken klass samt vilken häst ni erhållit.

3. Du får anmäla dig till max 2 starter. Glöm inte anmäla hästhyra på listan när du anmäler dig i TDB.

4. Medlemmar i Malmö Ridklubb som skall delta i Pay & Jump ombedes i samband med anmälan att skriva upp sig på funktionärslistan.

Frågor lektionsryttare/lektionshäst kontakta i första hand Lotta Palm lotta.palm@malmoridklubb.se
Frågor kring arrangemanget kontakta Gustaf Erichs gustaf@informationsbolaget.se 0708-334363

Varmt välkomna till Malmö Ridklubb

Details

Date:
3 mars, 2019
Time:
09:00 - 17:00
Cost:
110:-
Website:
www.malmoridklubb.se

Organizer

Malmö ridklubb

Venue

Malmö Ridklubb
Malmö Ridklubb
Malmö, 21623 Sverige
+ Google Map
View Venue Website