Privat bor jag på Ön, med man och dotter Juni, 11 år, som också är medlem i klubben. Jag har två bonusbarn; Neo som för tillfället gör lumpen i Kallinge och Altea som är utflugen. Jag uppskattar att ta en löptur runt Ön och ta en sväng in på ett styrkepass på Friskis och Svettis. Resor, brädspel, mat med familj och vänner står mig varmt om hjärtat.

På det professionella planet har jag ägnat åt att arbeta med varumärkesbyggande, marknadsföring, kommunikation, förbättring av kundupplevelser, affärs- och produktutveckling. Denna erfarenhet har jag samlat från en rad internationella företag verksamma inom olika sektorer. Min breda erfarenhet inom dessa områden gör att jag kan erbjuda föreningen kunskaper inom strategisk planering, effektiv kommunikation och marknadsföringsstrategier som inte bara kan öka medvetenheten om föreningens verksamhet utan också förbättra engagemanget och upplevelsen för dess medlemmar.

Med min bakgrund kan jag bidra till föreningens utveckling framförallt genom att utforma och implementera marknadsförings- och kommunikationsstrategier som höjer föreningens profil och lockar till sig nya medlemmar samt utveckla och förbättra kundupplevelsen för föreningens medlemmar, vilket kan öka medlemstillfredsställelsen och lojaliteten.