Behöver du avboka din ridlektion kan du nu göra det på två sätt antingen genom att logga in på Malmö Ridklubbs kundportal eller ringa oss på stallkontoret 040-134900 . Det är viktigt att du avbokar din lektion om du vet att du inte skall komma. Detta förenklar vårt arbete med utdelningen och planeringen av vilka hästar som skall gå i lektionsverksamheten. 

Vi har uppgraderat ridskolan med ett nytt datorsystem/elevportal som ska förenkla och ge dig som elev ett mervärde i kontakten med oss och där du kan hantera dina lektioner, få översikt av dina fakturor, uppdatera dina kontaktuppgifter och göra andra inställningar. Första gången du loggar in måste du godkänna vårt användaravtal och skapa ditt eget unika lösenord för att komma vidare.

När du har gjort detta så hittar länken till din personliga information längst upp till höger – klicka på ditt namn och välj “Inställningar”.
Uppdatera dina kontaktuppgifter och gör de ändringar som behövs. Spara dina ändringar genom att klicka på knappen “Spara grundinformation”.

OBS! Om du märker att “Spara grundinformation”. knappen inte går att klicka på beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt,
eller att det inte är ändrat från de “standard” lösenordet som vi har satt för ridskolan. Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter.

Så här loggar du in i kundportalen

1. Gå in på adressen: https://elevportal.hippocrates.se/

2. Som användarnamn skriver du in din mejladress (Skall vara den epostadress som vi har i vårt system)

3. Skriv in lösenordet: mrk2019

4. Skriv in bolagskoden: MLRK

5. Första gången du loggar in måste du godkänna användaravtalet och uppdatera ditt lösenord. Tänk på att ditt lösenord
ska bestå av minst 8 tecken, stora & små bokstäver och minst  1 siffra. Klicka på “Spara grundinformation”.

Nu är du inloggad med ditt nya lösenord.