Välkomna alla barn och ungdomar till Malmö Ridklubbs Ungdomssektion

Vi är de där hästgalna tjejerna som gör vårt bästa för att få en trivsam tillvaro och gemenskap för alla på Malmö Ridklubb! Tillsammans, i vår MRU-styrelse, sitter vi regelbundet och diskuterar förslag och tar fram aktiviteter för att göra Malmö Ridklubb så bra som möjligt för alla medlemmar. MRU består av ett gäng engagerade och flitiga ungdomar från 11 till 24 år, alla med viljan att skapa en så bra tillvaro som möjligt. Vi gör detta genom att bland annat anordna aktiviteter som gymkhana, rykttävlingar, ”fångarna i stallet” och även tävlingar (som påskhoppningen och nyårshoppningen), vilka är uppskattade.

Varje år anordnar vi en luciashow där vi bjuder på ett antal spännande nummer på alla sätt och vis. MRU brukar hjälpa till och ordna med cafeteria/servering på klubbens tävlingar, både mindre och större sådana. Självklart kan du prata med oss om du har något problem eller en fråga, då ställer vi självklart upp och rättar till problemet eller ger ett svar. Vi är väldigt pratglada och försöker alltid göra det bästa av situationen, oavsett om det gäller ett önskemål på en aktivitet eller ifall du bara vill ha någon att prata med. MRU´s mål är att det skall vara en god stämning i stallet och att alla barn och ungdomar ska kunna känna sig trygga i stallet. Vi vill ha en stor gemenskap på Malmö Ridklubb. På vägen dit så ska vi alla ha väldigt roligt tillsammans! Alla förslag uppskattas och det är bara att stoppa någon av oss i stallgången om du har någon idé.

Vill du vara med i MRU är du välkommen att kontakta någon av oss.
Följ oss på Sociala medier.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev maj 2024

Årsmöte

Protokoll årsmöte 2024-03-10
Protokoll extra årsmöte 2024-05-18


MRU styrelse 2024

Vid MRU årsmötet 10 mars 2024, valdes en ny styrelse för Malmö Ridklubbs ungdomssektion (MRU), den 18 maj hölls ett extra årsmöte för fyllnadsval av två suppleanter.
Alla är valda på ett år.

 

 

 

Ordförande:
Mathilda Malmberg

Vice ordförande
Nova Bjerkborn

Ledamöter:
 Johanna Malmberg
Alva Stjärnqvist
 Nellie Lindqvist
 Felicia Lippert
Vakant

Suppleanter:
 Victoria Alerstam
Tuva Pettersson
 Smilla Kjöller
 Flora Grindal

Flora Svensson

Isa Bremer


MRU:s stipendier
Varje år delar MRU ut fem olika stipendier på Luciashowen till personer som har utmärkt sig extra under året som gått.
Här följer en kort beskrivning av varje stipendium.

Årets eldsjäl:
Detta stipendium tilldelas en person som har lagt ner väldigt mycket tid och engagemang i klubben. En person som brinner för vår klubb och våra medlemmar.

Årets stallkompis:
Detta stipendium tilldelas en person som har gjort sitt bästa för att få alla att känna sig välkomna i stallet. Någon som spritt glädje och varit hjälpsam mot alla.

Årets stallbästis:
Detta stipendium tilldelas en häst på ridskolan som fungerat väl i ridskoleverksamheten.

Årets ponnyskötare:
Detta stipendium tilldelas en person som sköter en ponny på ridskolan. Den här personen har under året varit aktiv i sitt skötande och tagit hand om sin ponny på bästa sätt.

Årets storhästskötare:

Detta stipendium tilldelas en person som sköter en storhäst på ridskolan. Den här personen har under året varit aktiv i sitt skötande och tagit hand om sin storhäst på bästa sätt.


Stipendiater under åren:

2014
Eldsäl 2014 – Mimmi Larsson
Stallkompis 2014 – Lykke Hyllinge
Stallbästis 2014 – Cöster & Cowondo
Ponnyskötare 2014 – Matilda Hylén – Ally
Storhästskötare 2014 – Julia Dahl – Woody

2013
Eldsjäl 2013 – Emelie Karlsson
Stallkompis 2013 – Frida Winberg
Stallbästis 2013 – Spot
Ponnyskötare 2013 – Linn Mårtensson – Plane Flight
Storhästskötare 2013 – Stephanie Harudd – Jasmin