Är du sugen på en egen häst men känner att du inte riktigt har tid att ta hand om den alla dagar i veckan?
Vill du att någon annan tar hand om din häst, fixar mockning och ansvarar för att den mår bra?
Vill du samtidigt vara en del av Malmö Ridklubb och stödja vår ridskoleverksamhet.
– Då har vi ett upplägg som passar dig!

Trycket på vår ridskola är högt och vi har ständigt behov av fler hästar i verksamheten och erbjuder därför medlemmar och företag att stödja verksamheten genom att sponsra verksamheten med en sponsorhäst. Hästen används av MR i ridskoleverksamheten 4 dagar i veckan och Sponsorn nyttjar hästen dom övriga 3 dagarna i veckan. Vi tar hand om hästen alla dagar i veckan. Vi står för uppställning, mockning, foder och utrustning. Dessutom ingår en privatlektion med en av våra instruktörer varje månad till dig som sponsor.

Detta är en möjlighet för dig som inte vill binda upp dig alla dagar i veckan men samtidigt vill ta del av känslan att ha egen häst och slippa ansvaret med boxhyra, veterinärkontroller, utrustning och dom dagliga sysslorna.

För närvarande finns det väldigt många intressenter på kö så i dagsläget har vi inte behov av fler intresseanmälningar.

För mer information kontakta:

Sonny Elfvin
Verksamhetschef