Malmö Ridklubb har en omfattande lektionsverksamhet, både på ponny och på häst, för alla åldrar och kunskapsnivåer. Lektionerna på MR bygger på att man bokar upp en viss lektion varje vecka en hel termin. Alla som rider på MR måste vara medlemmar i Malmö Ridklubb. I medlemsavgiften ingår även en försäkring.

På Malmö Ridklubb kan välja att dela upp sin betalning på 3 gånger under terminen/perioden. Detta gör du enkelt genom att logga in på Malmö Ridklubbs nya elevportal där du som aktiv medlem kan logga in och hantera dina lektioner, få översikt på fakturor, ändra betalningsupplägg samt uppdatera dina kontaktuppgifter etc. Genom att logga in https://academy.hippocrates.se kan du enkelt hantera och uppdatera/ändra dina personuppgifter och betalningsrutiner. Mer information och instruktioner samt hur du loggar in hittar du här

Höstterminen 2021 börjar den 16 augusti och slutar den 19 december

När du bokar dig för ridning så har du bundit dig för hela terminen. Om man slutar efter terminens start kommer ingen återbetalning av ridavgiften att ske. Vid sjukdom betalas ridavgiften tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Malmö ridklubb har ingen igenridning/tillgodridning vid avbokad lektion.

From HT 2021 gäller endast fakturering vid övrig ridning, ex. drop in ridning.

Priser ridskolan höstterminen 2021:

Ponny:
Ponnylektioner Grupp Nyb-Nyb2: 210 kronor/gång (max 8/grupp):
Ponnylektioner Grupp 1-4: 220 kronor/gång (max 10/grupp):

Ponny Specialgrupp:
Hoppgrupp (special) max 8/grupp:
Junior: 300 kronor/gång

Storhäst:
Vanlig lektions- dressyrgrupp (max 8/grupp):
Junior: 300 kronor/gång
Senior: 350kronor/gång

Storhäst Specialgrupp Junior:
Hoppgrupp junior (special) max 8/grupp:
Junior: 320 kronor/gång

Drop-in:
350 kronor/gång
(From HT 2021 gäller endast fakturering vid drop in ridning. )

Privathäst:
Medlemmar som rider lektion på egen häst erhåller 15% rabatt på lektionsavgiften.

Medlemsavgift:
Senior: 410 kronor
Junior: 260 kronor (t o m 18 år)

Privatlektioner:
Vi erbjuder privatlektoner i mån av tid och plats.
Ca 45 min träning på lektionshäst/ponny 500 kronor