Rekordmånga deltagare på vår Pay & Jump! Vi var över 135 ekipage som besökte Malmö Ridklubb och startande på vår P&J. Härliga förhållande med sol och massor med besökare. Kanondag med många härliga hopprundor, och folk verkade tycka det var trevligt både på läktare, framridning och framhoppning. Vi planerar redan vår nästa Pay & Jump och vi hoppas att ni vill komma tillbaka till oss. Mer information presenteras inom kort.


Välkommen till höstens första Pay & Jump på Malmö Ridklubb. Malmö Ridklubb och Granngården hälsar alla våra hästvänner välkomna den 14 oktober till en härlig träningsdag på vår anläggning. Tävlingen hålls inomhus 68×26 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 60×40 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 48×26 m (grus MakHippo). Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Anmälningsavgiften är 100 kr/start och och betalas via TDB. Efteranmälan kostar 130 kr/start. Cafeterian är öppen från klockan 08.30 för alla er som är sugna på lite kaffe och något att äta

• Anmmälan gör du via Tävlingsdatabasen (TDB)

• Här hittar du Parkerings- och anläggningsskiss

• Här hittar du startlistan. (Equipe)

• Vi behöver hjälp med funktionärer här kan du som vill hjälpa till anmäla dig. Funktionärsanmälan

• Här hittar du uppdaterad funktionärslista. Alla MRs ryttare skall funktionera.

 

Information till medlemmar på Malmö Ridklubb:

Det kommer att finnas möjlighet för lektionsryttare att hyra lektionshäst för att medverka på Pay & Jump.
Från Måndag den 25 september kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig på stallkontoret. Medlemmar som har frågor ang Pay & Jump, vilka lektionshästar som finns tillgängliga etc. ombedes kontakta sin instruktör eller Lotta Palm.

1. Anmäl er på listan på stallkontoret Förnamn, efternamn, telefon samt önskemål av häst.

2. Innan ni anmäler er i TDB skall ni ha fått godkänt av instruktören vilken klass samt vilken häst ni erhållit. De flesta hästarna finns upplagda i TDB. Ska du anmäla dig i TDB och hästen har licens söker du lättast på det när du skall lägga till ny häst, har hästen inte licens gå via manuell häst och skriv in namn och födelse år.

3. Du får anmäla dig till max 2 starter. Glöm inte hästhyra på lista 21/22 i TDB

4. Medlemmar i Malmö Ridklubb som skall delta i Pay & Jump ombedes i samband med anmälan att skriva upp sig på funktionärslistan.