Malmö Ridklubbs Ungdomssektion kommer inför 2019 att producera och ge ut en väggalmacka för att dela ut till våra medlemmar, föräldrar, sponsorer och samverkanspartners. Almanackan kommer att finansieras med hjälp av annonser och vi hoppas att ert företag vill hjälpa till att stötta MRU:s verksamhet genom att boka en annonsplats. Alla företag som medverkar i MRU:s kalender kommer också att läggas in på Malmö Ridklubbs hemsida www.malmoridklubb.se

Kalendern är ett återkommande inslag i Malmö Ridklubbs verksamhet och har de senaste åren delats ut till alla våra medlemmar, föräldrar, sponsorer och samverkanspartners i december. Årets kalender kommer att ha premiär under MRU:s traditionella Luciashow och där också delas ut till alla besökare.

Årets intäkter från “MRU-Almanckan 2019” kommer gå till insamlingen av en ny “MRU-ponny”, som MRU sponsrar till ridskoleverksamheten. Behöver ni hjälp att sätta samman en annons hjälper vi er gärna. Boka en annons och stöd Malmö Ridklubbs Ungdomsverksamhet!

Kontakta oss via mru@malmoridklubb.se om ni har några frågor, tips på annonsörer eller om ni vill köpa en annonsplats.