Fina Knock Boy drabbades igår eftermiddag av kolik. Vi tog genast hit Distriktsveterinären och Knock Boy fick smärtstillande och kramlösande mediciner samt undersöktes. Han remitterades till djursjukhuset i Helsingborg, där operation påbörjades. Dessvärre var det illa och beslut togs att Knock Boy skulle få somna in på djursjukhuset.

Knock Boy var en av våra sponsorägda hästar här på Malmö Ridklubb. Våra tankar går speciellt till Vera Mellhammar och hennes familj, som ägde Knock Boy. De har förlorat en familjemedlem. Senast i söndags glänste Knock Boy och Vera genom en fantastisk ritt på vår Pay and Jump.

Knock Boy var en otroligt snäll häst och mycket omtyckt av våra elever som red honom på lektion. Vi är alla i stor sorg efter underbara Knock Boy och han är enormt saknad.