Lottning gjord och startlistor ute på EquipeOnline, finns du inte med i startlistan så kontrollera att du har pengar på ditt TDB konto.

Länk till startlistan

Länk till funktionärslista

Klubbmästerskapet för lektionshästar på Malmö Ridklubb kommer att genomföras söndag 11 november. Tid för lottning kommer att bestämmas under tisdagen. Håll utkik här på hemsidan för mer info om var och när. Anmälningstiden för KM har gått ut. Det finns fortfarande möjlighet för dig som vill hoppa någon annan klass att medverka. Kontakta din instruktör för mer info.

Privatryttare som står uppstallade på Malmö Ridklubb är välkomna att deltaga. Dock ej i Klubbmästerskapewt. KM för privathästar kommer dock att hållas längre fram i år. För att kunna genomföra KM behöver vi hjälp av alla er som deltager i tävlingen med att funktionera. Mer information kommer att presenteras här på hemsidan löpande.

Kafeterian är öppen som vanligt. Kanske finns det någon som vill hjälpa till genom att baka en kaka eller två som vi kan sälja i kafeterian 🙂

Vi kommer också att ha Ponnyridning för alla barn som kommer och hälsar på. Passa på att bjuda in släkt, vänner och familj och ta en söndagspromenad till oss på Malmö Ridklubb. Varmt välkomna till MR och Klubbmästerskapet 2018.

Mer information se TDB