Då är höstterminen i full gång. Vår duktiga personal fyller på grupper och vi startar också flera nya grupper, bl.a. två nybörjargrupper. Och kanske blir det fler. Kölistan är lång. Vi fortsätter investera i hästar och vi har fått fler boxar genom att fyra hästar lämnat privat/medlemsstallet. Vi är helt klart på rätt väg. Mia Dahlgren är, som tidigare informerats om, ny verksamhetsledare. Hon är tillsvidareanställd från 1 sept. Förutom att hon skall leda verksamheten ska hon också ha kvar ett antal lektioner.

Vi har en del ny personal:
• Lotta Palm, heltid instruktör. Hon kommer från Klagshamn.
• Lisa Svensson, 20 timmar, instruktör.
• Maja Svärd, 10 timmar, instruktör.
• Christine Henriksson, 32 timmar. Arbetar i stallet och har fyra lektioner.

Det är en intensiv tävlingssäsong på MR i höst. Säsongen började 10 sept med hopptävlingar, som p.g.a. av väderläget fick flytta inomhus. Tävlingssektionen gör ett fantastiskt jobb och de förtjänar verkligen all beröm de fick efter tävlingarna. Välorganiserat som vanligt. Men vi behöver fler som kan hjälpa till på våra tävlingar. Alla kan hjälpa till på något sätt. Maila till styrelsen@malmoridklubb.se

Vi sjösatte vid denna tävling en ny cafeteriaorganisation. Överskottet blev 6.000 kr som går direkt in på klubbens hästkonto. Tack ni som bidrog med kakor. Speciellt tack till Alice Andoff och Malin Grotte. Nästa tävling är redan 24 september. Kakor, bullar m.m. som vi kan sälja i cafeterian mottages tacksamt. Maila till styrelsen@malmoridklubb.se Vi har nästa styrelsemöte 25 september. Då går vi igenom ekonomin, nytt betalningssystem och påbörjar diskussionen om ett stroke-projekt. Forskning visar att personer som drabbats av stroke mår bra av att börja rida.

Karsten Erichs
Ordförande