Vårterminen startar den 7  januari. Vi hälsar alla elever välkomna tillbaka efter en lång och härlig julledighet. Vi har fortfarande en del platser lediga i våra grupper som vi håller på att fylla. Efterfrågan på platser i ridskolan är stor och vårt arbete med planeringen och sammansättningen av ridgrupperna är i full gång. Lektionsschemat kommer att utökas denna terminen och vi planerar bl.a att utöka med fler elever och vi kommer också inför denna terminen att satsa vidare på våra förmiddagsgrupper och nybörjargrupper. 

Mer information kring detta kommer löpande på vår hemsida i takt med att sammansättningen och beläggningen av grupperna inför vårterminen 2020 blir klar.

• Vill du byta grupp eller rida fler gånger i veckan kontakta christine.henriksson@malmoridklubb.se

• Du som rider hos oss bör uppdatera och kontrollera dina kontaktuppgifter i vårt kundregister. Om vi har rätt epostadress och mobilnummer kan vi också skicka information till dig. Misstänker du att vi har någon uppgift som inte stämmer kontakta kansliet via tel: 040-134900 (9.00-12.00) eller mail kansliet@malmoridklubb.se och uppdatera dina uppgifter.

Har ni några frågor går det också bra att kontakta kansliet via tel: 040-134900 (9.00-12.00)eller mail kansliet@malmoridklubb.se

Varmt välkomna till en spännande vårtermin 2020 på Malmö Ridklubb.