– Det är nu klart att Monica Bengtsson börjar som instruktör hos oss med start till höstterminen. Monica är en mycket duktig instruktör med ett stort hästintresse. Hon har jobbat många år på ridskolor och henens erfarenheter kommer att lyfta vår ridskoleverksamhet ytterligare, berättar Sonny Elfvin verksamhetschef, Malmö Ridbklubb

– Jag har sysslat med hästar så länge jag kan minnas. När jag var yngre red jag hoppning upp till svår klass. Jag tillbringade även en tid i Tyskland som var mycket lärorik. Numera är det dressyr som gäller och har tävlat upp till MsvA. Min egen häst har jag fött upp och utbildat själv och hon är nu klar för MsvA, berättar Monica

Monica har tidigare jobbat som ridlärare i Trelleborg och på Fiedals ridskola. Hon har haft eget utbildningsstall i många år och ridit in och utbildat hästar inför tävling, försäljning och bruksprov. Monica har även jobbat mycket med LSS inom vården och har med sig mycket pedagogik därifrån.

– Att undervisa och att få följa utvecklingen hos elever är något som jag verkligen brinner för. Jag har tävlat för Malmö Ridklubb i många år och ser fram emot att nu också få vara en del av ridskolan.

 Välkommen till vårt team på Malmö Ridklubb.

 

Monica Bengtsson