Vi gratulerar vinnarna i Sommartipsrundan. Antal gummiband i burken var 389 stycken!

1:a pris Elin Eskilsson och Felicia Rebensdorff som båda hade alla 10 rätt i tipsrundan och dessutom gissat på 390 gummiband. Båda vinner en privatlektion tillsammans. Välkomna att boka in en tid genom att maila till monica@malmoridklubb.se

3:e pris till Anna Hedberg som hade alla 10 rätt och gissat på 368 gummiband.
Din vinst är att hyra häst en dag i vecka 32 Välkomna att boka in häst och dag genom att maila till monica@malmoridklubb.se

monica@malmoridklubb.se

Nu är det sista gången för vårterminen med början för fredagsgrupperna imorgon. Terminen slutar torsdagen den 20 juni. Denna termin avslutar vi sista veckan med bland annat en tipsrunda för alla våra lektionsryttare. Den sitter uppsatt på anläggningen. Den innehåller 10 stycken 1-X-2 frågor och en avslutande fråga där du ska gissa antalet gummiband.
Svarsblankett hittar du på stallkontoret, där du också lämnar in ditt svar.
Flest antal rätt och närmast gissning är vinnare.
1:a pris är en privatlektion
2:a pris är hyra häst en dag i vecka 32
3:e pris är hyra häst en dag i vecka 32
Vinnarna presenteras på hemsidan i vecka 26.
Lycka till!
Välkommen att tävla!