Stötta klubben med att köpa lotter. Via denna länken kommer du direkt dit

Länk till att bli Joyna-säljare för Malmö Ridklubb

Är du redo att göra varje fredag till en spännande väntan på möjliga miljonvinster, samtidigt som du stödjer hjärtat i vår förening? Med JOYNA från Folkspel kan du göra just det!

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning.

Varje prenumeration är en dubbel seger. Lotteriet innehåller uteslutande kontantvinster, från 40 kronor upp till 10 miljoner kronor varje vecka. En vinst som symboliserar JOYNA, är att varje vecka vinner en prenumerant 100 000 kronor samtidigt som en lika stor summa går till den förening man köpt lotten av.

För vår förening, betyder det en månadsintäkt som direkt bidrar till att förvalta och utveckla vår verksamhet och möjlighet att förvärva en ponny. För varje såld lott får föreningen 50kr. Om vi räknar med att 500 medlemmar säljer två JOYNA-prenumerationer var så innebär det en intäkt på 600 000 kr/år!

Under mars och april har man även möjlighet att tävla och få fina vinster från Coop och Intersport!

Tack för du är med och bygger vår verksamhet, gemenskap, och våra ungdomars framtid. Din insats gör skillnad!

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ingen bindningstid, du kan avsluta när du vill
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Så här fungerar det:

1. Registrera dig här (länk öppnas i nytt fönster)
  2. Den 3:e april får du ett mail från Folkspel med länken till din personliga webbutik (det är med denna du värvar dina prenumeranter).
  3. Skicka länken till dina närmaste för att dem skall vara med och stötta dig och vår förening som prenumerant på JOYNA.

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

• Registrera ditt barns webbshop
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

KLICKA HÄR om du vill se en instruktionsfilm på hur du registrerar dig som säljare.

Kampanjer!

Mars: Alla som registrerar sig i mars deltar i en tävling med möjlighet att vinna presentkort värt 500 kr på Coop. Folkspel kommer att dra hela 100 vinnare, så registrera dig redan idag!

Tävlingen pågår fram till och med 2/4 kl.23:59.Alla över 18 år, folkbokförda i Sverige kan deltaga. Vinnarna kontaktas via mail.

April: Alla säljare som värvar 5 eller fler prenumeranter under april månad 3 / 4 (säljstart) – 30/4 får ett presentkort på Intersport á 500 kronor från oss på Folkspel.

Detta är Folkspel:

• Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
  • Läs mer på folkspel.se/joyna.