Vårterminen startar den 25 januari. Malmö Ridklubb har inför vårterminen 2021 valt att följa myndigheternas och förbundets rekommendationer och gjort om alla våra vuxengrupper till 8-grupper. Vi har fortfarande några enstaka platser lediga i våra grupper som vi håller på att fylla. Efterfrågan på platser i ridskolan är stor och vårt arbete med planeringen och sammansättningen av ridgrupperna är i full gång. Lektionsschemat inför nästa termin kommer i stort sett att se ut på samma sätt som höstterminen med några mindre justeringar. Du hittar vårt uppdaterade lektionsschema för VT 2021 här på hemsidan. 

Vill ni rida mer? Behöver ni byta grupp? Vill du sluta rida? kontakta i första hand din instruktör. Eftersom vi har väldigt fullt i grupperna kommer byten samt ändringar ske i mån av plats!

Det är väldigt viktigt att vi får in alla ändringar senast den 6/12!  Om ni avser att fortsätta i samma grupp behöver ni inte höra av er! 

Kontakta i första hand din instruktör om du….
Behöver byta ridtid.
• Vill rida fler gånger i veckan. 
• Vill byta grupp/ ändra nivå.
• Vill sluta rida

Det går också bra att kontakta kansliet via tel: 040-13 49 00 (9.00-12.00) eller mail kansliet@malmoridklubb.se 

Jag behöver byta rid tid?
Eftersom vi har väldigt fullt i grupperna så kan vi inte lova byte av ridtider. Men vi gör naturligtvis vårt bästa.

Jag vill rida fler gånger?
Har vi inte nån ledig plats för dig så kommer vi nu till våren starta upp ett nytt kösystem som finns i vårt Academy, så fort det blir en ledig plats i en grupp så kommer systemet meddela dom som står i kö för just denna grupp. Prata med din instruktör om vilken grupp du ska stå i vårt framtida kösystem.  

Jag önskar byta grupp?
Detta ska ske helt i samråd med nuvarande instruktör som tillsammans med dig hjälper dig att ev finna en lektionsplats som passar dig. 

Jag vill sluta rida?
Meddela din instruktör så att vi så fort som möjligt kan tillsätta platsen med en annan elev. Vi tackar för denna tid och önskar dig välkommen tillbaka i framtiden.   

Frågor och svar?
Har ni några frågor går det bra att kontakta kansliet via tel: 040-134900 (9.00-12.00)
 eller mail kansliet@malmoridklubb.se 

Varmt välkomna till en spännande vårtermin 2021 på Malmö Ridklubb 🙂