MRU välkomnar er till årets Lucia show den 11/12 kl 15.00

Biljetter kan förköpas på söndag 11 december kl 13-14.30 vid Logen, antalet biljetter är maximerat. Finns det biljetter kvar säljs de vid ingången till Manegen i anslutning till Luciashown.

Hoppas vi ses🤩

Vi vill gärna ha nomineringar till priserna som skall delas ut,  gå in på denna länken för att nominera

Årets eldsjäl:
Detta stipendium tilldelas en person som har lagt ner väldigt mycket tid och engagemang i klubben. En person som brinner för vår klubb och våra medlemmar.
Årets stallkompis:
Detta stipendium tilldelas en person som har gjort sitt bästa för att få alla att känna sig välkomna i stallet. Någon som spritt glädje och varit hjälpsam mot alla.
Årets stallbästis:
Detta stipendium tilldelas en häst på ridskolan som fungerat väl i ridskoleverksamheten.
Årets ponnyskötare:
Detta stipendium tilldelas en person som sköter en ponny på ridskolan. Den här personen har under året varit aktiv i sitt skötande och tagit hand om sin ponny på bästa sätt.
Årets storhästskötare:
Detta stipendium tilldelas en person som sköter en storhäst på ridskolan. Den här personen har under året varit aktiv i sitt skötande och tagit hand om sin storhäst på bästa sätt.
Årets funktionär:
Detta stipendium tilldelas en person som har visat engagemang och ställt upp och funktionerat på våra tävlingar och gjort det med ett leende på läpparna