Vill du arbeta som ridinstruktör i en av Sveriges mest expansiva regioner?

Brinner du för hästsporten och tycker det är roligt att utveckla barn, ungdomar och vuxna i deras ridkunskaper? Är du ambitiös och engagerad och intresserad av att tillsammans med våra elever utveckla och vara en drivande kraft för att ta vår ridskoleverksamhet in i framtiden?

Malmö Ridklubb är en av Skånes största ridklubb och en av Sveriges mest centrala ridanläggningar. Vi ligger 5 min från Öresundsbron och granne med Malmös nyaste stadsdel Hyllie som innehåller ett av europas modernaste köpcenter ”Emporia” och en av Malmös största sport- och evenemangsarena ”Malmö Arena”. Trots sin centrala placering erbjuder vår anläggning som är över 4 hektar stor, 3 ridhus, 2 utepaddockar, många stora hagar, 65 boxplatser och tillgång till många och långa ridvägar i grönområden i direkt anslutning till anläggningen. Vår ridskoleverksamhet går bra och vi har i dagsläget ca 615 uppsittningar varje vecka och vår förening består av ca. 800 medlemmar. Förutom ridskoleverksamheten så arrangerar Malmö Ridklubb många Dressyr- och hopptävlingar. Vi har en aktiv och omfattande barn- och ungdomsverksamhet som ökar för varje år. Vi har även aktiviteter och ridning för barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariationer.

Vi söker fler instruktörer
Vi har stort tryck på vår ridskoleverksamhet och är i behov av ridlärare. Du är utbildad hippolog eller har Level 1 eller Level 2 utbildning eller likvärdig erfarenhet. Vi söker dig som är ambitiös och engagerad. Du har gott ordningssinne och har lätt att samarbeta med andra. Du tycker om att jobba med både barn och vuxna. Du har en social inställning till ditt arbete samt en god pedagogisk förmåga. Vi söker dig som vill arbeta med både nybörjare och mer avancerade nivåer inom dom olika disciplinerna inom ridsporten. Tjänsten kommer även innefatta undervisning för elever med funktionsvariationer. Stor vikt kommer att läggas på erfarenhet och personlig lämplighet. Frågor kring tjänsten besvaras av Malmö Ridklubbs t.f verksamhetschef Petra Granholm.

Tillträde: Snarast
Omfattning: Timanställning eller deltid
Lön: Enligt avtal

Välkommen med din ansökan snarast till:

Petra Granholm
T.f Verksamhetschef Malmö Ridklubb
Tel: 0703-291613
petra@malmoridklubb.se

Malmö Ridklubb är en Sveriges största ridskolor med ca. 800 medlemmar.

 

 

Malmö Ridklubb ligger på ett av Malmö Stads bästa lägen med närhet till både storstad och lugna stora grönområden.

 

Vår anläggning ägs av Malmö stad och hela anläggningen har nyligen genomgått en totalrenovering.

 

Vi fyllde 100 år 2020 vilket gör oss till en av dom äldsta ridklubbarna i Sverige.