Söndagen den 29 oktober arrangerade vi en Pay & Jump på Malmö Ridklubb. Första klassen var bommar och sista klassen för dagen var 1 meter. Banan bestod av 10 hinder. Vi hade många deltagare och vi hade alla en fantastisk dag. Det var duktiga ryttare på fantastiskt snälla och fina ponnyer och hästar. En del var utklädda eftersom det var Halloween tema.

Under de tre första timmarna avverkades höjderna bommar på marken, 30 centimeter, 40 centimeter och 50 centimeter. Därefter var det en paus på 45 minuter och då arrangerades det en Käpphästhopptävling som du kan läsa mer om här. 

Efter Käpphästhopptävlingen fortsatte Pay & Jumpen med höjderna 60, 70, 80 och 90 centimeter för att så småningom avslutas med 1 meter. Vi har under dagen sett många duktiga ekipage. Vi har också beundrat de fantasifulla kreationer som en del av deltagarna gjort, både till sig själva och sina ponnyer/hästar. Vi delade ut tre stycken första pris (i form av hästgodis) till Julia Carlén, Felicia Hessing Lippert och Astrid Granflo Göransson. Alla som var utklädda var så fina att det var riktigt svårt att särskilja dem.

Under dagen hade också deltagarna möjlighet att köpa fina deltagarrosetter med svart/orange färgsättning. Vi riktar ett speciellt tack till Granngården som sponsrat med höpåsar till de ekipage som kom körandes med bil och transport (eller lastbil) till vår Pay & Jump.

Ett stort tack till alla funktionärer, ryttare, föräldrar och publik. Vi gjorde alla denna dag till en riktig fest!