Måndagen den 30 oktober åkte Flora Grindal, hennes föräldrar, lektionsponnyn Potter, Annika och Felicia till Flyinge Ryttarförening för att delta i semifinalen i AHA cupen. Stildomare för dagen var ingen mindre än Sveriges landslagscoach Henrik Ankarcrona.

I semifinalen började ryttarna med att gå banan som bestod av 9 hinder. Sedan var det dags att skriva ett teoriprov. Flora klarade det galant och var snabbt klar. Därefter red hon fram Potter. Det såg fint ut. De var det andra startande ekipaget efter pausen och eftersom inverkanshoppning tar lite tid mellan ekipagen så är det möjligt att energin försvann från ekipaget. De fick en utbrytning vid ett hinder och två olydnader vid nästsista hindret, så tyvärr blev det inget bra resultat. De blev dock en erfarenhet rikare och det är bara att kämpa på till nästa gång.

Det är imponerande att Flora och Potter kom så långt som till semifinal. Kul att ha ett så fint lektionsponnyekipage ute på tävlingsbanorna tillsammans med (till största del) privatekipage.