Vi hälsar vår nya ridlärare Moira Jonsson Karttunen varmt välkommen till Malmö Ridklubb. Moira är 18 år och går just nu första året på Hippologprogrammet i Flyinge. Moira har tidigare utbildat sig 3 år på Sveriges Ridgymnasium.

– Jag har ridit mer eller mindre hela mitt liv jag började när jag var 5-6 år så i ungefär 12 år har jag pysslat med hästar. Just nu en egen häst som heter Marco Matisse. Vi tävlar främst fälttävlan. Just nu studerar jag första året hippologprogrammet i Flyinge. Så just nu är det rätt mycket  hästar och ridning i mitt liv, berättar Moira

5 snabba frågor till Moira:

Dressyr eller hoppning?
– Svårt! Men får säga dressyr 😉

Bästa och stoltaste tävlingsresultat
– Placering individuellt i p90 på Lag-SM med min förra ponny.

Bästa ridtips
– Öva mycket på sitsen!

Har du träffat någon ridkändis
– Några stycken, men Jens Fredricson är ju regelbundet på min skola till exempel:)

Vad är det bästa med Malmö Ridklubb
– Mycket fina hästar och trevliga människor!

Vi hälsar Moira varmt välkommen till oss på Malmö Ridklubb och hoppas du skall trivas hos oss 🙂

Moria i full action.