Vi hälsar vår nya ridlärare Erin Smith varmt välkommen till Malmö Ridklubb. Erin är 23 år och har arbetat och sysslat med hästar hela sitt liv. Erin kommer att jobba på fredagar i och undervisa barnen i Ridhuset Logen.

– Jag har ridit sedan barnsben, först på ridskola några år, sedan på sköthästar och foderhäst. Jag har även haft egen verksamhet där jag ridit till och utbildat hästar samt hållit privatlektioner för utomstående ryttare. Jag brinner verkligen för hästsporten och älskar att utbilda mig och lära mig mer så mitt fokus har mest varit på träningar och jag har därför inte tävlat speciellt mycket. Jag har jobbat inom ridskola sedan 13 års ålder och tycker fortfarande det är lika kul, berättar Erin.

5 snabba frågor till Elin:

Dressyr eller hoppning?
– Jag älskar både dressyr och hoppning men tycker ändå dressyren kommer först. Fungerar inte dressyren ordentligt blir inte hoppningen lika kul.

Bästa och stoltaste tävlingsresultat
– Det första jag tänker på är när jag med en häst jag ridit väldigt mycket kommer ut och gör vår första hopptävling efter många år av utbildning och skador och gör det felfritt och med väldigt fin känsla. Den känslan är oslagbar.

Bästa ridtips
– Jämför dig inte med andra och fokusera på din egna utveckling. 

Har du träffat någon ridkändis
– Nej inte än 🙂

Vad är det bästa med Malmö Ridklubb
Den härliga stämningen

Vi hälsar Erin varmt välkommen till oss på Malmö Ridklubb och hoppas du skall trivas hos oss 🙂

Erin skall jobba på fredagar i Logen.